Zaten 240 derece ideal . 900 derecede yarış oyunu oynanmazDiRT Rally için direksiyon öneriyorlar. Merak ediyorum 240 derece dönebilen direksiyon ile DiRT Rally veya DiRT Rally 2.0 oynanır mı? Ona göre 2 oyundan birini alacağım.
Neden ki?Zaten 240 derece ideal . 900 derecede yarış oyunu oynanmaz
Zaten rally de 240 derece bile çevirmeye fırsatın olmaz. Yeter de artar bile.DiRT Rally için direksiyon öneriyorlar. Merak ediyorum 240 derece dönebilen direksiyon ile DiRT Rally veya DiRT Rally 2.0 oynanır mı? Ona göre 2 oyundan birini alacağım.
Döndür döndür bitmez direksiyon sahibiyim biliyorum.Neden ki?
Direksiyonum var oyunları alacağım sadecebütçeniz ne kadar
anladım eğer oyunları steamdan alıcaksanız ucuza gönderebilirimDireksiyonum var oyunları alacağım sadece
Zaten rally de 240 derece bile çevirmeye fırsatın olmaz. Yeter de artar bile.
Peki oyunlar hakkında bilginiz varsa DiRT Rally mi yoksa 2.0 mı önerirsiniz. Daha önce hiç DiRT oynamadım.Zaten 240 derece ideal . 900 derecede yarış oyunu oynanmaz
2.0 öneririm. Ama çok zordur . Oynayamazsan Dirt 4 yada 5 öneririmPeki oyunlar hakkında bilginiz varsa DiRT Rally mi yoksa 2.0 mı önerirsiniz. Daha önce hiç DiRT oynamadım.
Teşekkürler Dirt 4 almaya karar verdim. Başka güzel oyun varsa söyleyebilirsin.2.0 öneririm. Ama çok zordur . Oynayamazsan Dirt 4 yada 5 öneririm
Dirt 4 güzeldir 5 i oynamadım Dirt 4 tam f/p oyunuTeşekkürler Dirt 4 almaya karar verdim. Başka güzel oyun varsa söyleyebilirsin.
Dirt 5'in atmosferi hoşuma gitmedi. Dirt 4 hazır 8tl olmuşken aldım tekrardan teşekkürlerDirt 4 güzeldir 5 i oynamadım Dirt 4 tam f/p oyunu
Bir de Grid öneririm aynı yapımcıdan