Neler Yeni

240 hz monitör önerisi

Vazq3ex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ahmet
bende ıps düşünüyorum ama kavisli almamalımıyım sence bende asus tuf gaming düşünüyodum
kavislinin güzel yanı seni oyunun içine alıyor düşük inç lerde çok fark etmezsin ama yükseklerde atıyorum 27inç de monitöre yakın oynuyorsan kavisli daha güzel hissettiriyor düz panelde ekstra gözlerini sağa veya sola kaydırman gerekiyor ama biraz uzağa koyucam diyorsan düz aldığın zaman çok fark hissetmezsin 32 inç falan alıcak olsaydım kavisli alırdım benim kullanığım da hem freesync hem de gsync var ben bir sorun yaşamadım zaten otamatik freesync devre dışı bırakıyor gysnc açtığınızda kendiniz manuel olarak da yapabiliyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kerem
kavislinin güzel yanı seni oyunun içine alıyor düşük inç lerde çok fark etmezsin ama yükseklerde atıyorum 27inç de monitöre yakın oynuyorsan kavisli daha güzel hissettiriyor düz panelde ekstra gözlerini sağa veya sola kaydırman gerekiyor ama biraz uzağa koyucam diyorsan düz aldığın zaman çok fark hissetmezsin 32 inç falan alıcak olsaydım kavisli alırdım benim kullanığım da hem freesync hem de gsync var ben bir sorun yaşamadım zaten otamatik freesync devre dışı bırakıyor gysnc açtığınızda kendiniz manuel olarak da yapabiliyorsunuz
baktığım monitörlerin hepsi freesync bildiğin g sync olan monitör varmı

Vazq3ex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ahmet
baktığım monitörlerin hepsi freesync bildiğin g sync olan monitör varmı
sadece gsync özel monitör benim bildiğim veya önerebileceğim malesef yok illa kullanan veya bilen vardır msı a bakmanızı tavsiye ederim illa vardır asus ta da vardır da çok pahalıdır

Optimum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mustafa

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal
Bi arkadaş pivot olan modeli atmış . Bence 2 k sistemine uygunsa ve pivot özelliği aramıyorsan bunu alabilirsin. Ben geçen hafta aldım henüz tatilde olsuğum için kullanamadım kardeşim açıp kullanıyor şuan ve gayet iyi . Ve ben 13.800 e aldım fiyatı düşmüş bu hafta 😖

Top Bottom