Neler Yeni

2400tl telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muharrem Birinci
2400tl bütçem var telefon önerir misiniz?Çok oyun oynamıyorum o yüzden kamerası iyi olursa güzel olur.Şimdiden teşekkürler.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
İkinci el dersen Redmi Note 8 Pro al derim yok sıfır dersen o fiyata şu sıralar ne var bilmiyorum açıkçası

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu

CHEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Kaya
samsung galaxy m21i şiddetle öneriyorum 2.3k (samsung tr garantili fiyatı) powerbank gibi bataryası var zaten 3-4gün gidiyor bana,telefonu çok kullanan biriysen 1.5 falan olur herhalde ,pubgyi orta ayarlarda oynatıyor uzun süreli oynamıyorum ama 1maç kazanmıştım maç sonuna kadar hiç takılma olmamıştı kamerası da iyi kamera beklentin ne bilmiyom ama bana göre iyi yani gün ışığında iyi çekiyor düşük ışık malum :d, düşük ışıpı da fiyatına göre iyi aslında bu paraya en iyi telefon m21 derim ekranı da amoled zaten çok canlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

3.4k yazıyo knk orada adam 2.4 yazmış :d

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
samsung galaxy m21i şiddetle öneriyorum 2.3k (samsung tr garantili fiyatı) powerbank gibi bataryası var zaten 3-4gün gidiyor bana,telefonu çok kullanan biriysen 1.5 falan olur herhalde ,pubgyi orta ayarlarda oynatıyor uzun süreli oynamıyorum ama 1maç kazanmıştım maç sonuna kadar hiç takılma olmamıştı kamerası da iyi kamera beklentin ne bilmiyom ama bana göre iyi yani gün ışığında iyi çekiyor düşük ışık malum :d, düşük ışıpı da fiyatına göre iyi aslında bu paraya en iyi telefon m21 derim ekranı da amoled zaten çok canlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

3.4k yazıyo knk orada adam 2.4 yazmış :d
fark etmemişim :/ akakçede 2.6 k yazıyo girince 3,4 k oluyo :/

Top Bottom