Aoc 24g2zu - Dell 2524H -Viewsonic xg2431
Bunların arasında hangisi alınır veya başka önerebileceğiniz monitör varmı
Bu monitöre çoğu kişi rog seviyesinde değil yazmış270hz bu monitörASUS ROG Strix XG249CM 23.8 inç 270Hz 1ms Full HD FreeSync Premium HDR10 Gaming Monitör
23.8 inç Full HD (1920 x 1080), 270Hz* (144Hz’in üzerinde), 1ms GTG, USB Type-C, Aşırı Düşük Hareket Bulanıklığı Senkronizasyonu, %130 sRGBwww.gaming.gen.tr
5k daha katarım dersende bu var
ASUS 24,5" ROG STRIX XG259QNS 1Ms 380Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" ROG STRIX XG259QNS 1Ms 380Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Öyle hocam pek tavsiye edilmiyor bende çok araştırdım 5 ürün vardı aların'da 4'ü bu biride samsung g4Bu monitöre çoğu kişi rog seviyesinde değil yazmış
Siz ne aldınızÖyle hocam pek tavsiye edilmiyor bende çok araştırdım 5 ürün vardı aların'da 4'ü bu biride samsung g4
xg2431Siz ne aldınız
Memnun musun peki oynadığım oyunlar valo pubgxg2431
Memnunum valla valo harici oyun oynamıyorum çok iyi purexp özelliği çok işime yarıyor normal ayarlar'da monitör çok parlak geliyor purexp ayarı yapıyorum tn panel gibi oluyor neredeyse ve ghosting ölü piksel sıfır 3 haftadır kullanıyorumMemnun musun peki oynadığım oyunlar valo pubg