Neler Yeni

240m² Ev İçin Kombi Önerisi

Freix

80+ Bronze
Almışken bir kere alacağız bu yüzden en iyisi olsun istiyoruz. Şuanda Vaillant düşünüyoruz, daha önce bosch ve buderus(aktif) kullandık. En büyük sıkıntımız bir musluktan sıcak su açılınca diğer musluğun sıcak suyu kesilmesiydi bunun yaşanmasını istemiyoruz. Bir de türk markası da tercih etmeyi düşünmüyoruz.
Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.

-240m² dubleks (net ısıtılacak alan)
-Yerden ısıtma sistemi kullanılacak
-3 banyo ve 1 mutfağı var (belirtme sebebim musluk sayısı çok aynı anda kullanımda suyun çok azalmasını istemiyoruz)

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,986
İsim
Emir
trendyolda en çok kullanılan kombilere baktınız mı?bilgim yok bu konuda ondan dolayı sadece bir öneri sunayım dedim

Freix

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
trendyolda en çok kullanılan kombilere baktınız mı?bilgim yok bu konuda ondan dolayı sadece bir öneri sunayım dedim
Genelde 24kw kombiler oluyor bize 30/35kw lazımmış

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Almışken bir kere alacağız bu yüzden en iyisi olsun istiyoruz. Şuanda Vaillant düşünüyoruz, daha önce bosch ve buderus(aktif) kullandık. En büyük sıkıntımız bir musluktan sıcak su açılınca diğer musluğun sıcak suyu kesilmesiydi bunun yaşanmasını istemiyoruz. Bir de türk markası da tercih etmeyi düşünmüyoruz.
Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.

-240m² dubleks (net ısıtılacak alan)
-Yerden ısıtma sistemi kullanılacak
-3 banyo ve 1 mutfağı var (belirtme sebebim musluk sayısı çok aynı anda kullanımda suyun çok azalmasını istemiyoruz)
Merhaba 3 katlı evimde 300m2 yerden ısıtmalı kullandığım kombi Bosch Condens 7000i W 30/35 en ufak sorun yaşamıyorum tavsiye ederim.

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül

bu çözer işi + oda termostatlı alın​

Alarko Seradens SuperPlus SSP 36 Çift Yoğuşmalı Kombi​

Freix

80+ Bronze

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,986
İsim
Emir
Merhaba 3 katlı evimde 300m2 yerden ısıtmalı kullandığım kombi Bosch Condens 7000i W 30/35 en ufak sorun yaşamıyorum tavsiye ederim.
abi 3katlı evde kişi sayısı eksikse gelebilirim temizlik yemek yapma potansiyelim vardır :D

Freix

80+ Bronze
Tavsiye için teşekkürler araştırcağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu çözer işi + oda termostatlı alın​

Alarko Seradens SuperPlus SSP 36 Çift Yoğuşmalı Kombi​

Türk malı düşünmüyoruz

NightWish2434

80+ Silver
Tavsiye için teşekkürler araştırcağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk malı düşünmüyoruz
E.c.a dan uzak dur ne kadar çok satsa da rezalet bir marka bırak birkaç musluğu 1 kişi banyo yaparken stabil bir şekilde sıcak su veremiyor ısınıp soğuyor sürekli

Freix

80+ Bronze
E.c.a dan uzak dur ne kadar çok satsa da rezalet bir marka bırak birkaç musluğu 1 kişi banyo yaparken stabil bir şekilde sıcak su veremiyor ısınıp soğuyor sürekli
Bunları yaşamamak için türk markalarından uzak duracağız. Aynısını Buderusda da yaşıyoruz bu arada.

Top Bottom