🔥İndirim 249 TL 2 KG Ucuz Protein Tozu

Marka ne kadar güvenilir🤨 İlk defa duydum
2017'den beri piyasada olan ve aloprotein.com'un kendi markası.

Sitesinde de laboratuvar testi sonuçları var isteyen bakabilir. Hammaddeleri yurt dışından geliyor ve gayet kaliteli.

2017'den beri piyasada olan ve aloprotein.com'un kendi markası.

Sitesinde de laboratuvar testi sonuçları var isteyen bakabilir. Hammaddeleri yurt dışından geliyor ve gayet kaliteli.
Dediğim gibi ilk defa duyduğum için bir şüphelenmedim değil.
Bilgilendirme için teşekkürler.

Ben hiçbir platformda zayıflama ilacı,takviye ilaçlar,bilinmedik markaların tanıtımlarının bulunmasını tasvip etmiyorum eğer ki tarafsız laboratuvarlardan onay alıp sağlık kuruluşları izin verdiyse o ayrı.

Ben hiçbir platformda zayıflama ilacı,takviye ilaçlar,bilinmedik markaların tanıtımlarının bulunmasını tasvip etmiyorum eğer ki tarafsız laboratuvarlardan onay alıp sağlık kuruluşları izin verdiyse o ayrı.

Gençler gidin o paraya tavuk göğüs alın hem gerçek besin hem de karnınızı doyurur sonuçta %90 ınız zargana.

@Sllent @Mert Özkaya

@FatihCevik 4 yıldır spor yapan birisi ve kullandığı marka buymuş. Ve bugüne kadar ölmediyse güvenlidir :D
Şaka bir yana Fatih hocam önerdiği için ve internette yorumları genelde pozitif olduğu ve fiyatı çok iyi olduğu için pokus'la paylaşmak istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burundan mı çekiyoruz bunu Caner ? Nasıl kullanıyoruz 😂
Breaking Bad izlediysen bilirsin ab :kizginpeepo:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanal kart ile ödeme işlemi nasıl yapılıyor acaba ?
Sanal kart alıyorsun uygulama içinden normal siparişi veriyorsun.
Bilgin olsun bu 50 TL tüm kampanyasız ürünlerde.

Son düzenleme:
Daha birkaç gün önce tanesine 550TL verdiğim Big Joy Whey ile bakışıyorum şuan. Şaka maka bir yana bu ürünün hammaddesinin nerden gediği, ne kadar kaliteli olduğu vs. belli mi ki? Öyle kafanıza göre almayın arkadaşlar bu tarz şeyleri.

4 senede 4 katına çıkmış maşallah
1640263557260.png

1640263637575.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,083
Üyeler
184,566
Son üye
Gkdnz61