25.000 TL ye AMD ryzen 5 7500F/Asus RTX 4060 lı incehesap sistem

lorial

80+
Reaksiyon skoru
2
Öncelikle iyi günler

İncehesapda sistem ararken 25.000 TL ye içinde AMD ryzen 5 7500F/Asus RTX 4060 olan sistem buldum 500GB SSD var onu ve kasayı değiştirince 26 bin TL ye falan denk geliyor sizce alınır mı neler değiştirilebilir 30 bin TL yı geçmeyecek şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum

https://www.REFERAL LİNK!ncRBk9lEBt/

Şimdiden teşekkürler

Eğer ki bütçen bu kadar ise alınabilir. Yalnız kasayı MSI MAG M100A düşünüyorsan, yan camı tamperli cam değil ayrıca kalitesi pek iyi olmadığını okumuştum. Tabi ki idare eder mi eder. Bir husus da, işlemci soğutucu çok kötü. İşlemcin çok sıcak çalışır bu yüzden bir tane de soğutucuya ihtiyacın var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartı da B650M-R yapabilirsin.

Eğer ki bütçen bu kadar ise alınabilir. Yalnız kasayı MSI MAG M100A düşünüyorsan, yan camı tamperli cam değil ayrıca kalitesi pek iyi olmadığını okumuştum. Tabi ki idare eder mi eder. Bir husus da, işlemci soğutucu çok kötü. İşlemcin çok sıcak çalışır bu yüzden bir tane de soğutucuya ihtiyacın var.

Anakartı da B650M-R yapabilirsin.
Soğutucu olarak ne onerirsin çift soğutucu mu yoksa farklı bir soğutucu mu

En iyi soğutmaya sahip olan Phantom Spirit. Alacağın kasa hangisi ise sığıp sığmadığını kontrol et.

Bir de İyzico kampanyası ile daha uyguna alabilirsin soğutucuları.

En iyi soğutmaya sahip olan Phantom Spirit. Alacağın kasa hangisi ise sığıp sığmadığını kontrol et.

Bir de İyzico kampanyası ile daha uyguna alabilirsin soğutucuları.
Teşekkürler hocam. Ama Vatanda şöyle bir sistem buldum bu daha çok kafama yattı

Nasıl, ne eklenilebilir

Bu sistemin diğer sisteme göre tek avantajı kasa ve psusu. Ayrıca 7500f işlemci ile rekabetçi oyunlarda daha çok fps alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,272
Üyeler
186,041
Son üye
morykante
Geri