25 bin tl sistem önerisi

memossq

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
27000
Merhaba arkadaşlar sistem araştırıyorum 2 gündür ve İtopya'da KUARK-BUDGET ı gördüm işlemcisi düşük ama fiyatı da uygun, işlemcisini i5-14400F yaparak ve 1 TB Kingston SSD seçip üstüne bir de görünüşü biraz daha hoş olan BitFenix siyah kasayı seçince fiyatı 27.159, 17 TL oluyor. Rakiplerine göre uygun geldi bana benim kaçırdığım bir şey mi var? Bunda eğer kaçırdığım bir şey yoksa bunu alacağım. Eğer bunda bir sorun varsa ki sanmıyorum, bu bütçede hazır sistem önerebilirseniz sevinirim.
1755247765197.webp

aman hocam bu fiyata 5060 alirsiniz cekmeyin bu kasayi bekelyin bulucam
itopyada benzer bir şey var 28k ya ama 5060 stoğu bitmiş incehesaptan da gördüm bu şekilde 5060lı bir kasa ama orda da kasalar marka olarak pek hoşuma gitmedi güzel bir şey bulabilirseniz paylaşırsanız sevinirm

Mağazadan alabiliyorsaniz
alamiyorsanizda boyle normal sistemlere bakmayin kampanya kovalayin bu aksam gaming gecesi var incehesapta 5060li sistemler 22 23k ya bile dusebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@İsimbulamajim hocamda bu konuda bilgilidir.

alamiyorsanizda boyle normal sistemlere bakmayin kampanya kovalayin bu aksam gaming gecesi var incehesapta 5060li sistemler 22 23k ya bile dusebilir

incehesaba bakabilirim ayrıca mağazadan da alabilirim ama benim attığımda 14400f var bunda 12400f daha çok işlemci odaklı oyunlar oynuyorum vatandan ve incehesaptan da tekrar bakıyım teşekkürler öneriniz için

ayrıca fazeon kasalarda fezeon kendi güç kaynağını kullandığı için pek önerilmiyordu forumda o yüzden pek güvenemedim

incehesaptaki sorun da şu sadece gamepower ve frisby marka kasalar var ve bu markaların pek kaliteli olduğunu sanmıyorum yoksa fp sistemler var sizce 31k ya (bütçe artarsa) ddr5 sistem almak mı yoksa 27k ya ddr4 almak mı?

incehesaptaki sorun da şu sadece gamepower ve frisby marka kasalar var ve bu markaların pek kaliteli olduğunu sanmıyorum yoksa fp sistemler var sizce 31k ya (bütçe artarsa) ddr5 sistem almak mı yoksa 27k ya ddr4 almak mı?
25k hatta bence 20k ustune ddr4 sistem alinmaz.

Hazır sistem alacağına toplayarak al yada indirimler oluyo oralardan bulursun bende alıcam bu fiyata pc

hocam 31 K ya çıkarsanız 9060 XT 16 Gb ekran kartlı DDR 5 sistem bakın

Hocam İki sistem bulabildim DDR 4 işlemci ryzen 5600 DDR 5 bulamadım

Son düzenleme:
hocam 31 K ya çıkarsanız 9060 XT 16 Gb ekran kartlı DDR 5 sistem bakın

Hocam İki sistem bulabildim DDR 4 işlemci ryzen 5600 DDR 5 bulamadım

hocam ekran kartı güzel ama 5600 biraz düşük kalmaz mı ayrıca 500gb artık yetmiyor 1tb yapınca da fiyatlar uçuyor çok ekran kartı kullanan oyunlar oynamıyorum illa ki oynarım ama şuanlık ekran kartından biraz kısıp ssd 1tb ve işlemci odaklı almak istiyorum. bu arada fazeon un güç kaynağı olayından dolayı da vatandan almak istemiyorum vatanda hazır sistemlerde adam akıllı kasa yok önerin için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,740
Üyeler
184,677
Son üye
Duezj
Geri