Ben hesap olarak aldım hocam bi sıkıntı yaşamadım satışı yüksek olan kişilerden almaya özen gösterin.Merhaba arkadaşlar malum oyun fiyatları yüksek gamesatış dan 25 TL ye oyun almak mantıklımı sizce güvenilir mi daha önce alan varsa beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.
Al kanka bişey olmazMerhaba arkadaşlar malum oyun fiyatları yüksek gamesatış dan 25 TL ye oyun almak mantıklımı sizce güvenilir mi daha önce alan varsa beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.
atayım hocam.özelden link atma şansın varmı reis
Bence steam'den alın. Oyun olarak bunları önerebilirim.Merhaba arkadaşlar malum oyun fiyatları yüksek gamesatış dan 25 TL ye oyun almak mantıklımı sizce güvenilir mi daha önce alan varsa beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.
ben yanlış açıklamışım reis oyun almak derken ucuza steam hesap veriyorlar ya paylaşımlıBence steam'den alın. Oyun olarak bunları önerebilirim.
INSIDE + LIMBO on Steam
store.steampowered.com
Save 85% on Batman: Arkham Collection on Steam
Includes 4 items: Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition, Batman: Arkham City - Game of the Year Edition, Batman™: Arkham Knight, Batman™: Arkham Knight Season Pass...store.steampowered.com
Save 80% on The Forest on Steam
As the lone survivor of a passenger jet crash, you find yourself in a mysterious forest battling to stay alive against a society of cannibalistic mutants. Build, explore, survive in this terrifying first person survival horror simulator.store.steampowered.com