Neler Yeni

25 Yaş üstü araçların trafikten kaldırılması yasası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Yusuf Arda Karatay
Merhaba, 25 yaş üstü ve ağır hasar kayıtlı araç sahiplerinin ÖTV siz sıfır araç alabilme yasası gibi bir yasa çıkacaktı o iş ne oldu? Sizce yasa kabul edilir mi?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
906
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Merhaba, 25 yaş üstü ve ağır hasar kayıtlı araç sahiplerinin ÖTV siz sıfır araç alabilme yasası gibi bir yasa çıkacaktı o iş ne oldu? Sizce yasa kabul edilir mi?
merak ettiğim bir şey var.

Şimdi bi akrabamın 25 yaş üstü aracı olsa ben ona bu yasayla yeni bir araba alsam sonra aracı üstüme geçirebiliyormuyum acaba ?

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
mert doğan
böyle bir şey yapamazlar o zaman sahibinden girip 10 tane tofaş alayım bunları hurdaya satıp uyguna araç alayım devlet kendi çıkarı olmayan bi işe girmezz

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
906
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
böyle bir şey yapamazlar o zaman sahibinden girip 10 tane tofaş alayım bunları hurdaya satıp uyguna araç alayım devlet kendi çıkarı olmayan bi işe girmezz
onu engellerler mesela aracın asıl sahibi aracı 5 yıldır aktif kullanıyor olması vs vs

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Yusuf Arda Karatay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte bu tarz şeyleri engelleyip yasayı çıkartmaları lazım. Hatta duyduğuma göre birkaç kişi değerlendirmek hazırlık olsun diye eski araç aldı diye duydum bilemiyorum..

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,178
İsim
Ömür
yapmazlar bence her yerden bir şey koparmaya çalışıyolar zaten

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Talat
Yapılan bu şey bence eski aracaların degerini artırmaktan başka bişey degil devletın zararına bişey yapacagını hıc sanmıyorum..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,722
Üyeler
162,724
Son üye
DeliPaylot
Top Bottom