o fiyata 10700 için iyi bir şey olacağını sanmam
T6 ile aynı sayılır bu. Yetmeyebilir.Turbo frekans B460 anakart ile çıkılabilir değil mi? Yukarıdaki Soğutucuyu bütçeyi arttırıp almayı düşünüyorum.Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.199,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
OC yapılmayacak ki? Stock frekansında kalacak.
T6 ile aynı sayılır bu? Yetmez bence.O zaman bu yeterli olur ama yine de sıcak çalışır.Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.199,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aga cs için 2060 yeter be işlemci önemliI7 10700 2060 Super yapıcam ya, kararımı verdim.
Arctic p12 fanlar ile çin malı t6 aynı mı?T6 ile aynı sayılır bu. Yetmeyebilir.
Bu t6 dan daha kaliteli ama daha iyi mi soğutuyor bilmiyorum.T6 ile aynı sayılır bu? Yetmez bence.