KeremMm
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Performans olarak Arctic ile neredeyse aynı sıcaklıkta.Arctic p12 fanlar ile çin malı t6 aynı mı?
Performans olarak Arctic ile neredeyse aynı sıcaklıkta.Arctic p12 fanlar ile çin malı t6 aynı mı?
2.9GHz sabit işlemci 34 ESports Duo ile bile sıcak mı çalışıyor?O zaman bu yeterli olur ama yine de sıcak çalışır.Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.199,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@crazyreign yakın soğutuyorlar demiştiBu t6 dan daha kaliteli ama daha iyi mi soğutuyor bilmiyorum.
2.9 da oyunda sabit mi kalacak sanıyorsun ?2.9GHz sabit işlemci 34 ESports Duo ile bile sıcak mı çalışıyor?
Tamam :dPerformans olarak Arctic ile neredeyse aynı sıcaklıkta.
T6 ultra ile freezer 34 arasında bütçe açısından dünyalar kadar fark var t6 ultra + spec delta 1.3v 4.2 60 dereceyim freezerda ne kadar olucak 50 derecemi hayır ona yakın değer olucaktır.Arctic p12 fanlar ile çin malı t6 aynı mı?
Doğru ama o zamanda daha düşük FPS alırsın.2.9'a sabitleyemiyor muyum?
Performans aynı olabilir ama sessizlik yönünden arctic açık ara öne geçer.T6 ultra ile freezer 34 arasında bütçe açısından dünyalar kadar fark var t6 ultra + spec delta 1.3v 4.2 60 dereceyim freezerda ne kadar olucak 50 derecemi hayır ona yakın değer olucaktır.
Ses konusunuda çözdüm ben arkadaki fan ile öndeki fanın yerini değiştirip bios tan silent moda alırsan cpu soğutucusunu ses kesiliyor .Performans aynı olabilir ama sessizlik yönünden arctic açık ara öne geçer.