Yeni pc alırken ekipmanları da yeniliyim diyorum önerirseniz güzel olur.
Küçük olduğunu belirttim ve kullanıyorum.Arkadaşlar kullanmadan razer in mini lerini önermeyin. Çok küçük bir mouse.
Hocam elin kaç santim bilekten itibaren? Benim 18 cm ben kullanamadım. Oturmadı elime.Küçük olduğunu belirttim ve kullanıyorum.
20 cm ve rahatlıkla kullanabiliyorum.Hocam elin kaç santim bilekten itibaren? Benim 18 cm ben kullanamadım. Oturmadı elime.
Demek ki sen elini mouse a tamamen yatırmayarak kullanıyorsun. Ondan olabilir. Ben de şuan kullanıyorum serbest gezinti de iyi ama oyunda elime oturmuyor ve sol yandaki iki tuş başparmağımın bayağı gerisinde kalıyor basamıyorum.20 cm ve rahatlıkla kullanabiliyorum.
Aynen yatırmadan kullanıyorum ve baş parmağım yandaki tuşun altnıda kalıyor.Demek ki sen elini mouse a tamamen yatırmayarak kullanıyorsun. Ondan olabilir. Ben de şuan kullanıyorum serbest gezinti de iyi ama oyunda elime oturmuyor ve sol yandaki iki tuş başparmağımın bayağı gerisinde kalıyor basamıyorum.
Mouse yaklaşık kaç cm?Aynen yatırmadan kullanıyorum ve baş parmağım yandaki tuşun altnıda kalıyor.
Viper miniMouse yaklaşık kaç cm?
Mouse yaklaşık kaç cm?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Viper mini