kime sorduğunu öylesine merak ettim ki onlar ne öyle ?Merhaba ben kime sorsam rampage x titan diyor alsammı yoksa James Donkey 712 mi yoksa rampage rm k10 mu?
Teşekkürler ama sanalda olsa 7.1 olsunKulaklıklar
Ses kalitesinde üstün performansa sahip kulaklık seçenekleri, Bluetooth ve kablosuz modeller, kulak üstü ve kulak içi kulaklıklarla Kulaklıklar kategorimizde. Stilinize ve müzik deneyiminize uygun kulaklığı bulun. Hemen keşfedin!www.teknostore.com
Saolda knk hiç trust everese filan yönelmek istemiyorumkime sorduğunu öylesine merak ettim ki onlar ne öyle ?
trust blizz al
Windows 10 un 7.1 özelliği var açıp kullanırsınız.Teşekkürler ama sanalda olsa 7.1 olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saolda knk hiç trust everese filan yönelmek istemiyorum
Peki donanım arşivindeki videoda gördüm o james donkeyi öneriyor ama adında eşşek var bilmiyorumTronsamrt sono veya trust blizz.
Emin ol ikiside üzmez.
Windows 10 un 7.1 özelliği var açıp kullanırsınız.
Şu an trust blizz ve tronsmart sonodan daha iyi bir kulaklık yok bu fiyat bandında.
Hayır tronsmart sono ve trust bliz z varken James Donkey alınmaz.Peki donanım arşivindeki videoda gördüm o james donkeyi öneriyor ama adında eşşek var bilmiyorum
Peki trust bliz alacağım tşkTronsamrt sono veya trust blizz.
Emin ol ikiside üzmez.
Windows 10 un 7.1 özelliği var açıp kullanırsınız.
Şu an trust blizz ve tronsmart sonodan daha iyi bir kulaklık yok bu fiyat bandında.
Rica ederim.Peki trust bliz alacağım tşk
sen bilirsinTeşekkürler ama sanalda olsa 7.1 olsun
Saolda knk hiç trust everese filan yönelmek istemiyorum