trust blızzArkadaşlar 250 TL param var daha fazla çıkmaz bu fiyata alabileceğim en iyi kulak üstü mikrofonlu kulaklık nedir
Arkadaşlar 250 TL param var daha fazla çıkmaz bu fiyata alabileceğim en iyi kulak üstü mikrofonlu kulaklık nedir
bana uzun ömürlü bişey lazım trust markasını çok tavsiye etmediler eskiden kullanmıştım ama hiç beğenmedim zaten 3 ay sonra da bozuldutrust blızz
mikrofonu fiyatını hakediyor diyebilrim
O ZAMAN Tronsmart sono alabilirisinbana uzun ömürlü bişey lazım trust markasını çok tavsiye etmediler eskiden kullanmıştım ama hiç beğenmedim zaten 3 ay sonra da bozuldu
pulsar diye geçiyo dimi?rampage rm k1 pulsar ben kullanıyorum memnunum
bana uzun ömürlü bişey lazım trust markasını çok tavsiye etmediler eskiden kullanmıştım ama hiç beğenmedim zaten 3 ay sonra da bozuldu
25 Liraya Bim'den Aldığım Trust Ziva Mouse Ve Kulaklık Hala Çalışıyor. 3 Sene 3 Ay Oldu.bana uzun ömürlü bişey lazım trust markasını çok tavsiye etmediler eskiden kullanmıştım ama hiç beğenmedim zaten 3 ay sonra da bozuldu
evetpulsar diye geçiyo dimi?
Kaliteli bir şeye benziyor. Uzun kullanılırmı acaba.trust blızz
mikrofonu fiyatını hakediyor diyebilrim
Medusaya artık 250 verilmez kankam yaTrust blizz,Tronsmart sono , Medusa @DonanımFikir
aynen facebook gurubuna sordum medusa alınmaz o paraya demişlerdiMedusaya artık 250 verilmez kankam ya