Neler Yeni

2500 (bütçe biraz aşılabilir) TL civarında Monitör Önerisi

Niravi

80+
uzun süredir monitör arıyorum ghosting olmayan veya farkedilmeyecek kadar az olan IPS monitör varmı 144 Hz aşağısında olmasını pek istemem çünkü oyun oynuyorum
Düşündüğüm bir model 2780 e Asus Tuf VG249Q Sizce Değermi alınır mı? (asusun başka indirimli ürünü varsa oda olabilir çünkü araştırmama göre renk kalitesi Asusda daha iyi oluyormuş panelleri falan)

Niravi

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu önerildi bana, güzele benziyor.
monitöre yakından baktığım için 27 inç tercih etmiyorum piksellerini farkediyorum sinirimi bozuyor 24 inç başka bir öneriniz varmı 3000 TL'ye kadar çıkamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.n11.com/urun/gamebooste...cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel

27 INCH, 165HZ, 1MS bu bütçeye daha üst performans alabileceğin bir monitör varsa bende iade edip onu alayım :)
27 inç düşünmüyorum pixellerini sayabiliyorum 1920x1080 olunca sinirimi bozuyor ve gamebooster olduğu için pek güvenemedim

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
monitöre yakından baktığım için 27 inç tercih etmiyorum piksellerini farkediyorum sinirimi bozuyor 24 inç başka bir öneriniz varmı 3000 TL'ye kadar çıkamam

27 inç düşünmüyorum pixellerini sayabiliyorum 1920x1080 olunca sinirimi bozuyor ve gamebooster olduğu için pek güvenemedim
10 numara monitör.
@Mert Özkaya kullanıyor.

Niravi

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10 numara monitör.
@Mert Özkaya kullanıyor.
bende bunu düşünüyordum fiyatına değermi alacağımda da v4.5 i hala kare monitörde kullanıyorumda artık almam lazım monitör :D

bende bunu düşünüyordum fiyatına değermi alacağımda da v4.5 i hala kare monitörde kullanıyorumda artık almam lazım monitör :D
bunu yazdığınıza göre değiyordur teşekkürler

Top Bottom