Neler Yeni

250W atv ehliyet gerektirir mi ? kaç yaşında olunmalı ?

Mesandro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Emin
Merhaba bir aralar elektirikli scooterım vardı sonra 15 yaş diye bi yasaklama gelmişti galiba o zamanlar 13 yaşındaydım bende satmıştım şu anda atv almak istiyorum https://www.yukimotor.com.tr/product-details/afacan-elektrikli-atv/ böyle bir atv buldum ama kaç yaşında olunması gerekiyor ehliyet gerekiyor mu plaka gerekiyor mu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba bir aralar elektirikli scooterım vardı sonra 15 yaş diye bi yasaklama gelmişti galiba o zamanlar 13 yaşındaydım bende satmıştım şu anda atv almak istiyorum https://www.yukimotor.com.tr/product-details/afacan-elektrikli-atv/ böyle bir atv buldum ama kaç yaşında olunması gerekiyor ehliyet gerekiyor mu plaka gerekiyor mu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
(bu arada yeni atv önerisi verebilirseniz onlarada açığım)

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
250w altı elektrikli ulaşım araçları trafik yönetmeliğinde trafiğe çıkması uygun araçlar olmadıklarından Plaka ve ruhsat işlemlerine tabii tutulmaz. Bu araçların yaş gereksinimi bulunmaz.

Mesandro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ve atv olmasıda önemli değil 2kişilik olsun yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:

250w altı elektrikli ulaşım araçları trafik yönetmeliğinde trafiğe çıkması uygun araçlar olmadıklarından Plaka ve ruhsat işlemlerine tabii tutulmaz. Bu araçların yaş gereksinimi bulunmaz.
anladım peki herhangi bir elektirikli iki kişilik bir şey önerebilir misiniz

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Yaşınızı öğrenebilir miyim?

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Tavsiyem 1 yıl daha bekleyip A1 ehliyet almanız. Yoksa bu yaşta 250w kadarını kullanabilirsiniz. VSM gibi. Bu araçlarda pek 2 kişiye uygun değil. Yada tavsiye etmesem de herhangi bir elektrikli scooter alıp ( en az 2000w ve 72V ) 1 sene ceza yememek için dua etmeniz :)

Mesandro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyem 1 yıl daha bekleyip A1 ehliyet almanız. Yoksa bu yaşta 250w kadarını kullanabilirsiniz. VSM gibi. Bu araçlarda pek 2 kişiye uygun değil. Yada tavsiye etmesem de herhangi bir elektrikli scooter alıp ( en az 2000w ve 72V ) 1 sene ceza yememek için dua etmeniz :)
peki A1 ehliyet alıp elektirikli motor olarak ne alabilirim sizce

Top Bottom