RotaryBlade
80+
25k civarı hazır sistem önerisi yapabilir misiniz bilgisayardan pek anlamıyorum FPS oyunları pubg valo tarzı oyunlar oynuyacam ve Instagram'da videolar editliyorum
Dediğim gibi pclerden pek anlamıyorum hangi kasa daha iyi hangi marka ram daha iyiVatanda gir bak beğendiğini al FP sistemler var
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-13400f-rtx-4060-ti-16gb-h610m-r-500gb-ssd-16gb-ram.html bu sistem iyi midirVatanda gir bak beğendiğini al FP sistemler var
Dediğim gibi pclerden pek anlamıyorum hangi kasa daha iyi hangi marka ram daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-13400f-rtx-4060-ti-16gb-h610m-r-500gb-ssd-16gb-ram.html bu sistem iyi midir
Yok hocam zaten 25di 30 oldu sonra ömürlük almak için bu attığınız vatan sistemi ucuzmuş baya bayramdan sonra kalırsa stoklarda Alicam inşallahINTEL I5 13400F - RTX 4060 TI 16GB AMP - PRO H610M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 13400F - RTX 4060 TI 16GB AMP - PRO H610M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2K daha ucuz aynı sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
30K üzerine çıkabiliyorsan
Ram'i 16, Ssd 500 yap 31.250₺ bunu al
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PC Kolik | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Yok hocam zaten 25di 30 oldu sonra ömürlük almak için bu attığınız vatan sistemi ucuzmuş baya bayramdan sonra kalırsa stoklarda Alicam inşallah
Bu sisteminde alabilirsin bende alacağım bu sistemiStok kalmayabilir
Hocam bu sistemi alacaksan Anakartı ASRock B550M-HDV yapman çok daha iyi olur. Bu devirde a-chipset anakart alınmaz artık.Bu sisteminde alabilirsin bende alacağım bu sistemi
Kardeş maalesef geç kaldım sistem zamlanmışHocam bu sistemi alacaksan Anakartı ASRock B550M-HDV yapman çok daha iyi olur. Bu devirde a-chipset anakart alınmaz artık.