Neler Yeni

Öneri 25K Telefon Önerisi (S23 Ultra Server Kayıtlı Alınır Mı? )

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,342
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Herkese iyi günler. Başlıkta da belirttiğim gibi 25 bin liraya telefon arıyorum. Vivo x100 Pro YD 2. el, S23 Ultra server kayıtlı 2.el ve s24Fe TR arasında kaldım. Gönlüm S23 Ultra'dan yana ancak server kaydı konusunda şüphelerim var. Server kayıtlı telefon kullanan var mı? Kapanma riski var mıdır (Serverleri açık değilmiş açılıp açılmayacağı da belli değil diyorlar) ? Güvenlik problemi olur mu? Bu cihazlar arasından hangisini tavsiye edersiniz? Kullanıcı yorumlarınızı ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Ömür
Herkese iyi günler. Başlıkta da belirttiğim gibi 25 bin liraya telefon arıyorum. Vivo x100 Pro YD 2. el, S23 Ultra server kayıtlı 2.el ve s24Fe TR arasında kaldım. Gönlüm S23 Ultra'dan yana ancak server kaydı konusunda şüphelerim var. Server kayıtlı telefon kullanan var mı? Kapanma riski var mıdır (Serverleri açık değilmiş açılıp açılmayacağı da belli değil diyorlar) ? Güvenlik problemi olur mu? Bu cihazlar arasından hangisini tavsiye edersiniz? Kullanıcı yorumlarınızı ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
samsung da olmuyor galiba öyle işler öbür türlü s24fe en iyi seçenek

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,525
İsim
Furkan Görür
s23 u alabilrisin sv kayıt ile ömür boyu kapanmadan kullanabilirsin sadece temiz bir imei bulman lazım.

Tavsiyem s23 u olur.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Serverlar kapalı evet ,açılcakmı belli değil ama en temiz kayıt yöntemi. %99 problemsiz. Hazır kayıtlı 2 el varsa bak. Yoksa server açılır zaten diye riske girmek sıkıntı

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,342
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
s23 u alabilrisin sv kayıt ile ömür boyu kapanmadan kullanabilirsin sadece temiz bir imei bulman lazım.

Tavsiyem s23 u olur.
Samsung bütün serverları kapanmış. Açılıp açılmayacağı da belli değil. Yani telefoncunun bana vermiş olduğu IMEI'leri kullanmak zorunda kalacağım. Riskli bayağı.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
Murat
Aktif olarak s23u kullanıyorum ama benimki kayıtsız. 4 ay sonra kullanım haklarım dolacak geçici süreliğine yedek telefon alıcam idarelik. Server kayıtlı olması cihazda 2 özelliği devre dışı bırakıyor. Samsung pass ve güvenli klasör. Onun haricinde server kayıtın hiçbir eksisi yok tr cihazı gibi güncelleme alırsın ve kapanmadan kullanabilirsin tabi atılan imei sağlamsa. Server açık olmaması sanırım sadece şu anlık kayıt yapılmıyor kayıtlı cihaz kullanmaya devam edilebiliyordur bence. Sana önerim hiç trde hat takılmamış s23u al yıl sonuna kadar kapanmadan kullanırsın yıl başında zaten 8 ay otomatik yenileniyor onları da kullandıktan sonra ya cihaz değiştirirsin ya da kayıt yaptırırsın.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,342
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aktif olarak s23u kullanıyorum ama benimki kayıtsız. 4 ay sonra kullanım haklarım dolacak geçici süreliğine yedek telefon alıcam idarelik. Server kayıtlı olması cihazda 2 özelliği devre dışı bırakıyor. Samsung pass ve güvenli klasör. Onun haricinde server kayıtın hiçbir eksisi yok tr cihazı gibi güncelleme alırsın ve kapanmadan kullanabilirsin tabi atılan imei sağlamsa. Server açık olmaması sanırım sadece şu anlık kayıt yapılmıyor kayıtlı cihaz kullanmaya devam edilebiliyordur bence. Sana önerim hiç trde hat takılmamış s23u al yıl sonuna kadar kapanmadan kullanırsın yıl başında zaten 8 ay otomatik yenileniyor onları da kullandıktan sonra ya cihaz değiştirirsin ya da kayıt yaptırırsın.
Kayıtlı ve kayıtsız s23u arasında fiyat farkı yok. Ayrıca tüm serverlar kapalı. Hiçbirinin açılacağının garantisi yok. Kayıtsız cihazı da satmak sıkıntılı olur diye düşünüyorum. Zaten halihazırda eski bir model. Fiyatı ve kayıtlı olması avantajlı şuan.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,003
Üyeler
172,018
Son üye
TheMetovic
Top Bottom