Neler Yeni

265 liraya Rampage comfort alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
EMRE ERKMEN
Trendyoldan indirim kuponu ile birlikte 265 liraya rampage comfort alayım mı? kullananlar varsa buyursun anlatsın sorun yaşayan oldu mu ?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Trendyoldan indirim kuponu ile birlikte 265 liraya rampage comfort alayım mı? kullananlar varsa buyursun anlatsın sorun yaşayan oldu mu ?
ses kalitesi çok iyi mikrofonu da idare eder. alınır. özellikle ses kalitesi için bile tek başına alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Aktif olarak bir yıldır kullanıyorum, mikrofon kalitesinden arkadaşlarım aşırı memnun, oyun oynarken DC de vs sesimin çok net ve temiz geldiğini belirtiyorlar. Kulaklık kalitesi de benim için çok yeterli oldu genelde pubg de kullanmaktayım. Tabi kişiden kişiye değişebilir uzun süre kullanımda biraz kulak veya baş ağrısı oluşturabiliyor ben de. Başka sorunuz olursa sorun cevaplarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
EMRE ERKMEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aktif olarak bir yıldır kullanıyorum, mikrofon kalitesinden arkadaşlarım aşırı memnun, oyun oynarken DC de vs sesimin çok net ve temiz geldiğini belirtiyorlar. Kulaklık kalitesi de benim için çok yeterli oldu genelde PUBG de kullanmaktayım. Tabi kişiden kişiye değişebilir uzun süre kullanımda biraz kulak veya baş ağrısı oluşturabiliyor ben de. Başka sorunuz olursa sorun cevaplarım
csde ses kasmak için ve mikrofon için kullanacağım sadece. iyi midir benim için?

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
csde ses kasmak için ve mikrofon için kullanacağım sadece. iyi midir benim için?
Evet yeterli olacaktır, bu arada güzel bir kontrolcüsü mevcut üzerinde; mikrofonu tek tuşla açıp kapatabiliyorsunuz, ses aç kapa yapabiliyor ve düzeyini ayarlayabilmektesiniz. Ben geçen sene Kasım ayında 170 liraya almıştım. Daha ucuza bulunur mu bilemem ama. (N11 indirimleri de başlayacak ona da bakabilirsiniz bence bu gece)

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
EMRE ERKMEN
Evet yeterli olacaktır, bu arada güzel bir kontrolcüsü mevcut üzerinde; mikrofonu tek tuşla açıp kapatabiliyorsunuz, ses aç kapa yapabiliyor ve düzeyini ayarlayabilmektesiniz. Ben geçen sene Kasım ayında 170 liraya almıştım. Daha ucuza bulunur mu bilemem ama. (N11 indirimleri de başlayacak ona da bakabilirsiniz bence bu gece)
inşallah düşer ya 250 civarına falan. şuan en düşük 288 lira ben indirim kuponu ile alacağım için 265 diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,471
Üyeler
168,790
Son üye
spokoistvies
Top Bottom