Ruffian
80+ Silver
Dahası
https://www.3dmark.com/spy/44597497 bu HP nin https://www.3dmark.com/spy/43424211 bu da acerin olması lazım
7640hs de yok 7840hs de var diolarHocam işlemci noktasında 7640hs çok önde
Ekran ve sıvı macun gibi özelliklerde de nitro 16 önde
Bir de victus larda limit sorunundan bahsediliyor ona da bir bak
Evet 4060 için öyle demişlerdi ama 4050 de de öyle mi bilmiyorum yani limit var aslında ama zaten o kadarlık Watt harcayabildiği için bir işe yaramıyor tarzı diyorlardı 7640 da7640hs de yok 7840hs de var diolar
R24 testleri normal 100 alması gerekirken bende 99 aldı 2.testte 100 aldıEvet 4060 için öyle demişlerdi ama 4050 de de öyle mi bilmiyorum yani limit var aslında ama zaten o kadarlık Watt harcayabildiği için bir işe yaramıyor tarzı diyorlardı 7640 da
Ssd yukseltmesi var bende hp victus 16 var rtx3050ti modeli 2 slot var biri dolu biri bos bende ikisnide değişebiliyosun.Victus ısı testlerinde başarılı bir sonuç veriyor kankam, sana verebileceğim en iyi tavsiye ekran kartını yüksek tutmaya çalış, sadece oyun oynayacaksan tabi ki. Bu modelde ssd yükseltmesi bulunmuyor diye biliyorum o yüzden ssd kapasitesi yüksek bir model tercih et. AMD modelleri daha uzun pil ömürlerine sahip ve kullanan arkadaşlarım gayet memnun.
model numarası nedir bilgisayarınızın ?Ssd yukseltmesi var bende hp victus 16 var rtx3050ti modeli 2 slot var biri dolu biri bos bende ikisnide değişebiliyosun.
ekstra saçmalık oyundan çıkınca 4.34 GHz ye yükselmesi bu kadar saçma bir Throttle sistemi varparçalayasım geliyo arada sırada ama yeniden başlatınca düzeliyor
Ssd yukseltmesi var bende hp victus 16 var rtx3050ti modeli 2 slot var biri dolu biri bos bende ikisnide değişebiliyosun.
Kankam yeni modele koymamışlar her halde.Ssd yukseltmesi var bende hp victus 16 var rtx3050ti modeli 2 slot var biri dolu biri bos bende ikisnide değişebiliyosun.
Yeni modele.koymamislar o zaman modeli bulamadim simdimodel numarası nedir bilgisayarınızın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekstra saçmalık oyundan çıkınca 4.34 GHz ye yükselmesi bu kadar saçma bir Throttle sistemi var
Limit sorunu hemen hemen victusun her modelinde var, intelinden tut amdsine kadar. Limit render ve oyun performansına etki eder ( %1 Low ve %0.1 Low fps düşüşleri) bunun nedeni cihaz üzerinde yoğun PPT PL1 PL2 EDC Limit bulunmasıdır. EDC Limit yüzünden cihaz akım daralması yaşar ve bu sayede güç çekemediği için tam performans veremez. PPT limitte ise cihazı genel olarak belirli bir W de tutar ve sıcaklık sabitlenir bu da performans düşüşlerine neden olur, cihaz düşük güç çeker. PL1( Uzun süreli turbo Limitlemesi) ve PL2( Kısa süreli turbo limitlemesi) yüzünden cihaz throttle ve power limit yer. Bu yüzden ısınmaz cihaz soğumasının iyi olmasından değil yani. Anlayacağınız Limit yığını bir cihazdır. Daha fazla detay içinHocam işlemci noktasında 7640hs çok önde
Ekran ve sıvı macun gibi özelliklerde de nitro 16 önde
Bir de victus larda limit sorunundan bahsediliyor ona da bir bak
Nitro 16 sa bulabilirsiniz bu fiyata gene 4050 li.Kardes f/p 4050 li alabileceğin en kalitelisi
Panel kalitesi ve soğutma kalitesi farkı var asus cihazlar sıcak çalışır.Asus gerek kasasi gerek performansı ile ön planda dostum