🔥İndirim 27" 2K 180HZ 1ms Monitör 🔥5.899 TL

lenovo pişmanlıktır garanti servisi çok kötü ilgilenmiyorlar
Neye göre kime göre ?
Piyasadaki en sorunsuz cihazlar lenovoda.
Ve servisinde de henüz sıkıntı yaşamadım fakar arkadaşın attığı modelin piyasada ölü pixelli olanı çok monitörü tavsiye etmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölü pixel çıkmazsa iyi fakat çıkarsa iade ile uğraştırır.

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/925755-951148/asus-tuf-gaming-vg34vql3a_msi-mag-345cqr/ Reis bu 2 monitör arasında sizce hangisi alınır curved monitör arıyorum renklerin canlı olduğu siz ne önerirsiniz
Şu ürüne bakmanı öneririm.
O iki monitörün ortalamasından bir tık daha iyi. Parlaklık şiddeti yüksek, renkler canlı, 10 bit desteği var.

bu va curved monitorleri kim alıyor diyordum sonra anladımki her malın alıcısı varmış

Neye göre kime göre ?
Ve servisinde de henüz sıkıntı yaşamadım fakar arkadaşın attığı modelin piyasada ölü pixelli olanı çok monitörü tavsiye etmiyorum.

Evet çok çıkan olmuş ama yapacak birsey yok deneye deneye alacam birde çok göze batmayan birsey olursa sorun değil

Neye göre kime göre ?

Değişik karakterlersiniz gerçekten kendin de yazmışsın ölü piksel çıkarsa uğraştırırlar diye sonra neye göre kime göre diyorsun ürün kötümü demişim bi oku servis kötü ilgilenmiyorlar demişim ne insanlarla uğraşıyoruz

bu va curved monitorleri kim alıyor diyordum sonra anladımki her malın alıcısı varmış
VA Curved monitörler bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Ben ilk defa Samsung'un giriş seviyesi 144 Hz VA Curved monitörüyle deneyimlemiştim. O da çok uyguna geliyor diye satın almıştım. Giriş seviyesi olmasından ötürü siyah-beyaz geçişlerinde ghosting oluyordu onun dışında uygun ayarlar ile IPS monitörden pek fark görememiştim. Ama asıl fark VA tarafında siyahların daha gerçek gösterilmesiydi. Film izlerken bile bir IPS panele göre karanlık sahnelerde devasa bir fark oluşuyor. Kaliteli VA panellerde bu fark giderek açılıyor, ghosting sorunu en minimuma iniyor ya da ortadan kalkıyor, renkler vs. çok daha canlı oluyor.

Curved olayı da oyun vs. oynarken görüntü kullanıcıyı resmen içine çekiyor. Tam merkeze odaklanıyorsun ve bütün açılara hakim olabiliyorsun.
Bana göre Curved'in dezavantajı, uzun süre kullandıktan sonra Flat bir monitöre geçiş yapınca alışmak zaman alıyor sanki ekranın ortasında bombe varmış gibi hissiyat oluşuyor.

Satıcı ürünü satarım gerisine karışmam gibi bir tavır sergiliyor. Yorumlara bakınca iade kısmında zorluk çıkarttığı yazıyor. Bunu bilin ona göre alın. Yada IPS için 1000-2000 fark verip daha sağlam yerlerden alın.

+99999

Monitörü iade konusunda zorluk çıkarmayan yerlerden alın. Üçe beşe bakmayın. Burnunuzdan getirirler valla.

Değişik karakterlersiniz gerçekten kendin de yazmışsın ölü piksel çıkarsa uğraştırırlar diye sonra neye göre kime göre diyorsun ürün kötümü demişim bi oku servis kötü ilgilenmiyorlar demişim ne insanlarla uğraşıyoruz
Dostum bir markanın bir ürünü kötü diye marka tamamen kötü olmuyor. Ben bu yazımda sadece bu üründen bahsettim.
Sen çok düzgün karaktersin hadi işine bak.

Dostum bir markanın bir ürünü kötü diye marka tamamen kötü olmuyor. Ben bu yazımda sadece bu üründen bahsettim.
Sen çok düzgün karaktersin hadi işine bak.
Dostum teknik servis bir markanın bir ürününe bakmıyor tüm ürünlerine bakıyor ben yorumumda teknik servisi çok kötü olduğu için lenovo alınmaz dedim hala ben bu üründen bahsediyorum falan diyorsun bu üründe ölü piksel çıktığında kime göndereceksin lenovo teknik servise yani yorma insanı

Dostum teknik servis bir markanın bir ürününe bakmıyor tüm ürünlerine bakıyor ben yorumumda teknik servisi çok kötü olduğu için lenovo alınmaz dedim hala ben bu üründen bahsediyorum falan diyorsun bu üründe ölü piksel çıktığında kime göndereceksin lenovo teknik servise yani yorma insanı
Okuma yazman varsa servisinde sıkıntı yaşamadım diye belirttim.
Toxiclik yapmaya çalışmana gerek yok.

Bu lafları da gelişi güzel söylemiyorum yıllardır bilgisayar sektöründeyim daha lenovo kadar sorunsuz ve kaliteli cihaz üretip arkasında duran bir firma görmedim.

Kötü cihazlari da var bunu inkar etmiyorum fakat en sorunsuz cihaz benim gözümde lenovo şu piyasada.

Geri