27.600 TL'ye S24 FE 256 GB alınır mı?

Gene Takovic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
521
Şu an bendeki kupon ile bu fiyata sıfır olarak alınabiliyor, sizce bu fiyata alınır mı?
Şu anki kullandığım cihaz S20 FE Snapdragon, 128 GB depolama ve 6 GB RAM yetmediği için geçmek istiyorum. Geçilir mi?

Bu arada Exynos da şebeke sorunu var diyorlardı, var mı hâlâ?

1 ay önce aldım mükemmel telefon. Düşünmeden al.

Hocam 25kya tekrar düşer diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam.
Kasımda düşebilir ama o zamana kadar telefonun stoğu kalmaz diye düşünüyorum hocam, S25 FE de bu fiyat bandını asla görmeyecek gibi geliyor bana.

şahsen 30kyi gecemediginizi varsayarak 27.499tl ve alti fiyata yakalayabilirsem honor 200 pro 12/512 tercih ederdim.

Şu an bendeki kupon ile bu fiyata sıfır olarak alınabiliyor, sizce bu fiyata alınır mı?
Şu anki kullandığım cihaz S20 FE Snapdragon, 128 GB depolama ve 6 GB RAM yetmediği için geçmek istiyorum. Geçilir mi?

Kullanıyorum memnunum alınır. Gayet fp telefon

Şebeke sorunu yok ama akşam parmak izi okuyucusu optik olduğu için rahatsız edici bir görüntüsü oluyor

s25 fe 30 bini zorlar bence kasımda bekle

1.000 TL'lik kupon ile 27.450 TL'ye aldım.

s25 fe 30 bini zorlar bence kasımda bekle
34-35k gibi bir fiyata düşecektir muhtemelen ama fiyat farkına değeceğini pek sanmıyorum.
şahsen 30kyi gecemediginizi varsayarak 27.499tl ve alti fiyata yakalayabilirsem honor 200 pro 12/512 tercih ederdim.
Kullandığım kulaklık da Samsung olduğu için tercih ettim hocam yoksa Honor 200 pro da iyi aslında.

Yaklaşık 3 ay önce 3 taksitle 26.999'a almıştım hocam aynı modeli bence hâlâ özelliklerine göre en iyi fiyata sahip telefonlardan birisi. Kısacası alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,019
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri