27 inç yüksek hertz ve 2k monitör tavsiyesi istiyorum.

basarhan

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7000
selamın aleyküm 6 7 k civarında bütçem var 27 inç 165 hz ve üstü monitör önerilerinizi istiyorum, benim için en önemli şey dayanıklı olması tercihim 2k öncelikli olması. şimdiden teşekkür ederim.

hocam bu tarz markaları almak istemiyorum
Dostum arastirmadan soyleyebilirim ki bu fiyat bandinda 2k 180 hz civarı 27 inclik bi monitörü, bilindik markalardan alman imkansız. Bundan dolayi ya bu tarz tavsiyeleri degerlendir, ya rakami yükselt (10.000 civari cikman gerekebilir) ya da bişeylerden feragat et ( inç, hz, panel tipi, vs)

selamın aleyküm 6 7 k civarında bütçem var 27 inç 165 hz ve üstü monitör önerilerinizi istiyorum, benim için en önemli şey dayanıklı olması tercihim 2k öncelikli olması. şimdiden teşekkür ederim.
Marka yine istedigin markalar olmayabilir ama "sifir ölü piksek garantili" olması biraz güven verebilir.
Bunun disinda 8 bin bandina cikarsan tum ozellikleri içeren, tek farkla va panel olan, tabi bazisinda dusuk parlaklik vs gibi farkliliklarin da bulundugu VA panellere sahip monitörler bulmak mümkün. Bu durumda VA mı IPS mi ona karar verip, rakami da 8.000 civarina cikartman gerekicek.

hocam bu tarz markaları almak istemiyorum
Dostum arastirmadan soyleyebilirim ki bu fiyat bandinda 2k 180 hz civarı 27 inclik bi monitörü, bilindik markalardan alman imkansız. Bundan dolayi ya bu tarz tavsiyeleri degerlendir, ya rakami yükselt (10.000 civari cikman gerekebilir) ya da bişeylerden feragat et ( inç, hz, panel tipi, vs)
Aoc bilinmedik marka mı şaka mısınız? Agon aocun üst segment serisine verdiği ad.

Aoc bilinmedik marka mı şaka mısınız? Agon aocun üst segment serisine verdiği ad.
Ben agon u bilmiyodum. Bu durumda bulabilecegi tek monitör budur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ki bu da VA panelmis, bu şartlarda va olarak bu fiyatlara bulunabilir. Ama tabi emsallerine gore yine iyi olabilir ama bunu bilerek baksin

Bu arada arkadasin paylastigi akakçedeki monitörü de yeni goruyorum. Bunlar arasinda en cok degerlendirebilecegin montiör de budur. Ktc yi bi arastir saglam markadir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,763
Üyeler
184,679
Son üye
bbiemnt
Geri