3100 e redmi note 9 pro almak daha iyi olur ramı 6 depolaması 128 fakat işlemcisi ve bataryası daha iyiarkadaşlar 8 gb ram 128 gb depolama mediatek p90 işlemci amoled ekran sizce 2700 TL alınır mı yoksa başka telefon mu alınır ?
kamerası ve ram daha iyi duruyor poco x3 işlemcisi daha iyi gibi geldi 180 tl değer mi yaniEski diye önermiyorum, POCO X3 NFC alabilirsin.
annemde var fazla güzel gelmiyor bana o telefon3100 e redmi note 9 pro almak daha iyi olur ramı 6 depolaması 128 fakat işlemcisi ve bataryası daha iyi
Eğer işlemci performansı önemli ise note 8 pro daha iyidir.3100 e redmi note 9 pro almak daha iyi olur ramı 6 depolaması 128 fakat işlemcisi ve bataryası daha iyi
oyunlarda kasma oluyor mu ?Kullanıyorum, bir sorun varsa cevaplarım.
Teknik olarak pek bilgim yok.
Mortal Kombat oynuyorum, kasma donma olmadı. Şarjı baya uzun gidiyor ve ısınma durumu da yok.oyunlarda kasma oluyor mu ?
redmi serisi almayı düşünmüyorum bana hoş gelmiyor kaba duruyor note8Eğer işlemci performansı önemli ise note 8 pro daha iyidir.
evet baya büyük ve kılıf ile kocaman oluyorredmi serisi almayı düşünmüyorum bana hoş gelmiyor kaba duruyor note8