Yardım 27inç qhd vs 24inç qhd PARADOXU

Reaksiyon skoru
184
Arkadaşlar ne olur biri beni aydınlatsın şimdi ben 27inç çok büyük geldiği için 24inç istiyorum ama sinerjiden ürün almak bir tık güvensiz hissettiriyor neyse 27inç qhd bir ekran alınca 24inç qhd ekranla kalitesi aynımı olur yoksa ekranda büyüdüğü için daha kalitesizmi gözükür olay ne burada tam olarak? birde 27inç bir ekran alırsam büyük geldiği için uzağa koyarsam gene 24inç mantığı kullanabilirmiyim?

Aktif olarak 27'' Qhd bir ekran kullanıyorum ekran çok güzel bir kalitede çamurlaşma vs yok olmaz zaten alacaksan 27'' Qhd al kesin gayet güzel bir çözünürlük kalitesi var.

Aktif olarak 27'' Qhd bir ekran kullanıyorum ekran çok güzel bir kalitede çamurlaşma vs yok olmaz zaten alacaksan 27'' Qhd al kesin gayet güzel bir çözünürlük kalitesi var.
yalnız bu yazdığınız soruma cevap değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben aradaki farkı anlamıyorum

yalnız bu yazdığınız soruma cevap değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben aradaki farkı anlamıyorum
Kalitesiz mi olur sorunuza bir cevaptı benim diğer soru hakkında bir fikrim yok.

Arkadaşlar ne olur biri beni aydınlatsın şimdi ben 27inç çok büyük geldiği için 24inç istiyorum ama sinerjiden ürün almak bir tık güvensiz hissettiriyor neyse 27inç qhd bir ekran alınca 24inç qhd ekranla kalitesi aynımı olur yoksa ekranda büyüdüğü için daha kalitesizmi gözükür olay ne burada tam olarak? birde 27inç bir ekran alırsam büyük geldiği için uzağa koyarsam gene 24inç mantığı kullanabilirmiyim?
24 inç daha küçük ekran daha keskin
27 inç ekran daha büyük daha bulanık

2K için 27 inç öneririm az uzaktan baksan yeterli olur atmosferi daha güzel yaşarsın

24 inç daha küçük ekran daha keskin
27 inç ekran daha büyük daha bulanık

2K için 27 inç öneririm az uzaktan baksan yeterli olur atmosferi daha güzel yaşarsın
hocam hikaye oyunları ve fps oyunları oynuyorum 27inç fps için sıkıntı olurmu?

hocam hikaye oyunları ve fps oyunları oynuyorum 27inç fps için sıkıntı olurmu?
Baktığın mesafeye göre değişir dibinden bakmadığın sürece olmaz.
2K olduğu için 27 de de görüntün iyi olacaktır.

Bende 24” 1080P ve 32” 2K monitör var 2K her türkü daha keskin görüntü veriyor dibine girip piksel saymak gibi bir şey yapmayız sonuçta. Ama şu bir gerçek 32” olanla oyun oynanmaz, en azından rekabetçi olan oyunlarda ekran çok büyük kalıyor ama izleme odaklı oyunlarda veya film dizilerde büyük ekran çok iyi.

Geri