5600+7700xt kombosunu yaparsın gibibu bütcede alınabilecek en fp sistem nedir şuanda ?
ssd markasını hiç duymadım nssıldır bilginiz varmı5600+7700xt kombosunu yaparsın gibi
BLADE-DUAL7700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-DUAL7700XT sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 5600 MPK ve ASUS RX 7700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
İyi satışlar kolay gelsin dolandırıcı bey (O sistemin O Fiyat Etmeyeceği Çok Bariz he Kazık Yemek isteyen varsa alabilir)Biraz daha eklersen şunu öneririm https://www.trendyol.com/zeiron/mir...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
Lexar üzmeyecek bir marka, fakat o modeli iyi diyemem. He bu sistemin alınmaması için bir sebep değil, isterseniz bütçe varken 1TB yapın NV2 seçinssd markasını hiç duymadım nasıldır bilginiz varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ssd markasını hiç duymadım nssıldır bilginiz varmı
benim değilki sadece f/p olarak çok yerinde bir ürünİyi satışlar kolay gelsin dolandırıcı bey (O sistemin O Fiyat Etmeyeceği Çok Bariz he Kazık Yemek isteyen varsa alabilir)
onun yerine b550 yapıp ilerde bi tane daha m2 taksak daha mantıklı olmazmıLexar üzmeyecek bir marka, fakat o modeli iyi diyemem. He bu sistemin alınmaması için bir sebep değil, isterseniz bütçe varken 1TB yapın NV2 seçin
Kardeşim o bütçede Ddr5 sistem yerine ddr4 alırsan andavalsindirbence tam tersi bu bütcede ddr4 alınmalı diye düşünüyorum
B550M-K fena fiyata verilmiyor, ikisinide yapabilirsin 27 bütçeye aslındaonun yerine b550 yapıp ilerde bi tane daha m2 taksak daha mantıklı olmazmı
Onun yerine bütçeni 3K Şunu Alonun yerine b550 yapıp ilerde bi tane daha m2 taksak daha mantıklı olmazmı