2.elde onun 3 kat daha iyisi toplanır sen ne anlatıyosun burada?https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-a25-oyuncu-bilgisayari.html ikinci ele gerek yok bence.
Teknobiyotik' e o sistem kötü diye boş laf yapmayın. Gayet kaliteli markalar kullanıyor.Bencede 2. Ele daha iyi bir PC toplana bilir ve teknobiyotik sistemlere kötü PSU koyuyor bilinmedik markalar falan kullanıyor
Çok haklısın kardeşim TX PSU dan duman çıkınca anlarsın kaliteli parçaları.Teknobiyotik' e o sistem kötü diye boş laf yapmayın. Gayet kaliteli markalar kullanıyor.
Dostum her sistemde TX PSU mu kullanıyor sanki? Azıcık araştır, Teknobiyotik sistemlerde %85 kaliteli parçalar kullanılıyor.Çok haklısın kardeşim TX PSU dan duman çıkınca anlarsın kaliteli parçaları.
Genelde ucuza kaçıyorlar ama yine de iş görür sistemleriDostum her sistemde TX PSU mu kullanıyor sanki? Azıcık araştır, Teknobiyotik sistemlerde %85 kaliteli parçalar kullanılıyor.
High power, Seasonic ve aerocool mu bilinmedik ve kötü?Bencede 2. Ele daha iyi bir PC toplana bilir ve teknobiyotik sistemlere kötü PSU koyuyor bilinmedik markalar falan kullanıyor
"Seasonic ne?" derse şaşma .High power, Seasonic ve aerocool mu bilinmedik ve kötü?
Bak güzel kardeşim çoğu sistem de aerocool, high power ve Seasonic güç kaynakları kullanılıyor ve bu güç kaynakları kalitesiz DEĞİLÇok haklısın kardeşim TX PSU dan duman çıkınca anlarsın kaliteli parçaları.
Bazı sistemler de özelleştirme ile Seasonic alınabiliyor reis"Seasonic ne?" derse şaşma .
Yok la onu demiyorum. Arkadaş Seasonic'in ne olduğunu sorarsa şaşırma diyorum.Bak güzel kardeşim çoğu sistem de aerocool, high power ve Seasonic güç kaynakları kullanılıyor ve bu güç kaynakları kalitesiz DEĞİL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazı sistemler de özelleştirme ile Seasonic alınabiliyor reis
Yanlışlıkla senin mesajı alıntıladım"Seasonic ne?" derse şaşma .