kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Oranın çikolatası güzelmiş.1 yıllık Miami tatiline hak kazandınız!
-Mehmet Yılmaz
Oranın çikolatası güzelmiş.1 yıllık Miami tatiline hak kazandınız!
-Mehmet Yılmaz
Dostlar selamlar. Gece 12'de foruma erişimi kapatmıştık. Zaten çoğu kişi fark etmiştir artık forum.donanimarsivi.com adresi üzerine forumu taşıdık. Ayrıca şu sinirlerinizi bozan "Ana Sayfa" butonu artık ana sitemize yönlendirmiyor Bunun haricinde bazı ufak güncellemeler oldu sadece, sabır gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.
Onu yaşayanlar bilir :dBir tek ben mi şu anasayfa olayını bilmiyorum? Ne vardı ki ? :d
Lan gene neden ban yedin ne zaman açıldı ne zaman yedin lacko tesekkuler mehmet ab
Ne yaşıyorlardı ki?Onu yaşayanlar bilir :d
neden anlamadım bunu?Bir an kırmızı yazıyı görünce trivago'dan otel aramaya başladım.
Üyeler forum listesine gitmek için "Forumlar" butonu yerine "Ana Sayfa" butonuna basıyor ve forumdan çıkıyordu yanlışlıkla.(Bende dahil)Ne yaşıyorlardı ki?
Ban esprisiydi. Ban yiyince tatile çıkıyoruzya, o yüzden trivago'dan otel aramaya başladım. Umarım anlamışsındır.neden anlamadım bunu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mehmet Yılmaz mehmt AB @Çikohan neden ve ne zaman ban yedi acaba?
kk onu anladım banlık durum nerede jshfjsghfhksgşfhasjkfBan esprisiydi. Ban yiyince tatile çıkıyoruzya, o yüzden trivago'dan otel aramaya başladım. Umarım anlamışsındır.
Forum bakıma alınınca, foruma girince kırmızı bir yazı çıkıyor. Ben de onu görünce ilk başta banlandım sandım. O yüzden böyle bir espri yaptım.kk onu anladım banlık durum nerede jshfjsghfhksgşfhasjkf
he tmm sabah 8 den beri dersteyim beynim yoh nereye koydumu hatırlamıyorum.Forum bakıma alınınca, foruma girince kırmızı bir yazı çıkıyor. Ben de onu görünce ilk başta banlandım sandım. O yüzden böyle bir espri yaptım.
o yüzden anlmadım.Forum bakıma alınınca, foruma girince kırmızı bir yazı çıkıyor. Ben de onu görünce ilk başta banlandım sandım. O yüzden böyle bir espri yaptım.