tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,718
Rodex Akülü Vidalama Ucu Seti Şarjlı Tornavida RDX3085 (12 Parça)
Bataryası gömülü, akülü matkap gibi düşünmeyin. Telefonlar gibi şarj edilip tek batarya ile kullanılıyor. İçinde 1 bilemedin 2 tane 18650 vardır. İçini açar lehim yaparım dersen eskidiği zaman değişebilirsin.yedek akü satılıyor mu
Neyse 2,5Nm hiç bir işimi görmez kalem şeklinde olanlar bile 5nm ayrıca devir çok çok düşükBataryası gömülü, akülü matkap gibi düşünmeyin. Telefonlar gibi şarj edilip tek batarya ile kullanılıyor. İçinde 1 bilemedin 2 tane 18650 vardır. İçini açar lehim yaparım dersen eskidiği zaman değişebilirsin.
alana kadar bitti ya![]()
%100 öyle çünkü kademe sayısı yok devir çok çok düşükBenzer ürünü aliexpressten almıştım en kötü tarafı basınca göre dönme hızı değişmiyor bunda da öyle midir bilmiyorum ama bilginize
2,5Nm ile mdf ye vida bile atamazsınızBu ürünü zaten matkap gibi düşünmemeniz lazım delme olarak değil vidalama için zaten, her türlü vidalama işinizi görür, bende benzeri de var gayet iş görüyor
Attığınız video vida söküp takma değil. Bu videoda ucu sivri vidayla delmeye çalışılıyor, benim dediğim delme olarka değil normal vidalama işleri için yoksa zaten el kuvveti daha güçlü bu aletten. Benzeri var her türlü vidayı söküp takma işinde iş görüyor2,5Nm ile mdf ye vida bile atamazsınız
5Nm olan Bosch ve Black+Decker
Vidalama denince vida sökme ve takma olur (cihazın ismini vida sökme cihazı olarak değiştirsinler kimse ürün almaz)Attığınız video vida söküp takma değil. Bu videoda ucu sivri vidayla delmeye çalışılıyor, benim dediğim delme olarka değil normal vidalama işleri için yoksa zaten el kuvveti daha güçlü bu aletten. Benzeri var her türlü vidayı söküp takma işinde iş görüyor
Akülü vidalama şarjlı tornavida, kablosuz olarak vidaları sıkmak ve gevşetmek için kullanılan, hafif ve taşınabilir bir araçtır. Yumuşak malzemelerde ve önceden delik açılmış yerlerde vida yuvası açabilir. Sert malzemelerde ise matkap daha etkili olur. Bu araç, zaman kazandırır, kolaylık sağlar ve özellikle dar alanlarda veya basit tamirat ve montaj işlerinde kullanışlıdır.Vidalama denince vida sökme ve takma olur (cihazın ismini vida sökme cihazı olarak değiştirsinler kimse ürün almaz)
Ahşapa küçük vida atamadıkan sonra cihaz almanın hiç bir anlamı yok