TeşekkürlerBu şekilde sorularınız olursa beni etiketleyebilirsiniz.
Size bir kaç game engine onereyim 2d için;
1-Unity
2-Godot
3-GameMaker
Ben Unity öneririm, sadece 2d için kullanacaksaniz başlangıç seviyesi bir pc bile yeterli olacaktır.
Sorunuzu cozduys rapor edip en iyi cevap seçer misiniz?
2d için yetersiz bence, Unity varken unreal engine bulaşmak (2d için) delilik olur.Unreal Engine da olabilir.
En iyi cevap seçerseniz mutlu olurum.Teşekkürler
2d oyun için unity daha iyi bir seçim. Ama eğer 3d bir oyun yapılacaksa kolay kodlamasından dolayı Unreal daha iyi.Unreal Engine da olabilir.
Neye göre daha iyi sadece kodlamasindan mi bakıyorsunuz?2d oyun için unity daha iyi bir seçim. Ama eğer 3d bir oyun yapılacaksa kolay kodlamasından dolayı Unreal daha iyi.
İkisininde 3D konusunda iyi ve kötü olduğu tarafları var, hangisinin 3d konusunda iyi olduğu yapacağınız işe göre değişir.2d oyun için unity daha iyi bir seçim. Ama eğer 3d bir oyun yapılacaksa kolay kodlamasından dolayı Unreal daha iyi.
Benim unreal dememin sebebi kodlamasının daha kolay olması. Daha önce arkadaş grubumla bir oyun üzerinde çalışırken hem unity ile hem de unreal ile yapmayı denediğimiz için bana daha kolay gelmişti.İkisininde 3D konusunda iyi ve kötü olduğu tarafları var, hangisinin 3d konusunda iyi olduğu yapacağınız işe göre değişir.
Anlayacağınız üzere biraz acemiyiz. Bildiğiniz kod yazmaktan kaçtıkBenim unreal dememin sebebi kodlamasının daha kolay olması. Daha önce arkadaş grubumla bir oyun üzerinde çalışırken hem unity ile hem de unreal ile yapmayı denediğimiz için bana daha kolay gelmişti.
Önemli değil, sadece insanlara bilgi verirken her tarafını ele alarak vermeye çalışın.Benim unreal dememin sebebi kodlamasının daha kolay olması. Daha önce arkadaş grubumla bir oyun üzerinde çalışırken hem unity ile hem de unreal ile yapmayı denediğimiz için bana daha kolay gelmişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlayacağınız üzere biraz acemiyiz. Bildiğiniz kod yazmaktan kaçtık