TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
2500 tl bütçe ips panel ve başlıktaki özelliklere sahip 4k veya 2k olması zorunlu monitör arıyorum
2k 144hz msi vardı İtopya indirimlerinde . Ama geçti...2500 TL bütçe ips panel ve başlıktaki özelliklere sahip 4k veya 2k olması zorunlu monitör arıyorum
knk 2.500 tl ile KALİTELİ bir şey bulman zor ama ben genede şuraya samsung un mükemmel bir monitörünü bırakıyorum 12 ay taksitle alabilirsin2500 TL bütçe ips panel ve başlıktaki özelliklere sahip 4k veya 2k olması zorunlu monitör arıyorum
en ucuz bu var2500 TL bütçe ips panel ve başlıktaki özelliklere sahip 4k veya 2k olması zorunlu monitör arıyorum
O bütçeye maalesef.
knk 2.500 TL ile KALİTELİ bir şey bulman zor ama ben genede şuraya samsung un mükemmel bir monitörünü bırakıyorum 12 ay taksitle alabilirsin
Samsung LC27HG70QQMXUF 27
Mesaj otomatik birleştirildi:
en ucuz bu var
GamePower Intense X60
kanka +700 -700 ekleyebilirsiniz sorun yok siz bana önerin yeter2k 144hz msi vardı İtopya indirimlerinde . Ama geçti...
kanka +700 -700 ekleyebilirsiniz sorun yok siz bana önerin yeter
güzele benziyo araştırıcam önerin için sağolAOC Q27G2U 27" 1ms 144Hz FreeSync WLED VA QHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
AOC Q27G2U 27" 1ms 144Hz FreeSync WLED VA QHD Gaming (Oyuncu) Monitör fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.google.com
kanka +700 -700 ekleyebilirsiniz sorun yok siz bana önerin yeter
Baya iyi monitördür. Tavsiye ederim. Ekran kartınız nedir bu arada?güzele benziyo araştırıcam önerin için sağol
Ghosting sorunlu g5 alınmaz.Asus TUF Gaming VG27WQ1B 27” 165Hz 1ms FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
Baya iyi monitördür. Tavsiye ederim. Ekran kartınız nedir bu arada?
Asus TUF Gaming VG27WQ1B 27” 165Hz 1ms FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
Baya iyi monitördür. Tavsiye ederim. Ekran kartınız nedir bu arada?
şuan ki monitörüm 15.6 inç 2k 60hz 4ms 31.5 inç e geçtiğimde çok büyük hissedermiyim sence ?Acer Nitro XV272UPBMIIPRZX 27" 1ms QHD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro XV272UPBMIIPRZX 27" 1ms QHD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer Nitro XV272UPBMIIPRZX 27" 1ms QHD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
En düşük fiyatta 2k 144hz ıps panel olan monitör bu hocam.
Va panelde alabilirsiniz.
Asus TUF Gaming VG32VQ 31.5" 1ms Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG32VQ 31.5" 1ms Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus TUF Gaming VG32VQ 31.5" 1ms Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
AOC Q27G2U 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC Q27G2U 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! AOC Q27G2U 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ghosting sorunlu g5 alınmaz.
24 inç'e geçtiğinizde bile büyük hissedersiniz ama 1 haftaya alışırsınız merak etmeyin.ips panel lazım bana kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan ki monitörüm 15.6 inç 2k 60hz 4ms 31.5 inç e geçtiğimde çok büyük hissedermiyim sence ?
İPS ile VA arasında çok fark yok. Abartmayın derim. Ama illaki İPS der isen ; https://www.amazon.com.tr/LG-27GL83...ocphy=9056836&hvtargid=pla-979348637176&psc=1ips panel lazım bana kanka