Neler Yeni

2K 240 HZ IPS Monitör Önerisi

Paradaisu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Koray Çekim
Bütçe
15000
Arkadaşlar selam. yeni bilgisayar aldım ve bunun için de güzel bir monitör almak istiyorum.
9070xt ryzen 5 7700 sistemim var kullandığım monitör viewsonic 27 inch 165 hz 1080p 1500r kavis var

aklımda 240 hz 27 inch ips monitörler var. almayı düşündüğüm çok oldu ama panellerden çok anlamadığım için buraya yazmak istedim. kavisli de tercihimdir.

standım var monitörün ayağını kullanmayacağım

ilk amacım film ve hikaye oyunları. renkler çok iyi olsun istiyorum arada bir cs girerim onu düşünerek monitör almak istemiyorum. ps5im de var olursa onu da bağlayacağım.

önerileriniz ne olur şimdiden teşekkürler.

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
slm
TN ve IPS modeller VA panellerden genellikle daha iyi ghosting olarak
VA paneller ise film ve hikayeli oyunlar için daha iyi bir seçenek olabilir
Kavisli seçenekler genelde VA panel oluyorlar düzler IPS veya VA oluyorlar Kavisli IPS bulmak birazcık zor
Hepsinin dışında OLED gibi bir güzellik var biraz daha çıkılırsa 27inç 2K 240Hz 0.03ms gibi veya daha yüksek hz değerleri gibi özellikleri var ama oledin ekran yanması gibi sorunları var oled panel nasıl kullanılır diye aratıp öğrenmen gerekir fiyatı da bütçeyi biraz aşıyor. Araştırıp alırım diyorsan onlara da göz atabilirsin.

Paradaisu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Koray Çekim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TN ve IPS modeller VA panellerden genellikle daha iyi ghosting olarak
VA paneller ise film ve hikayeli oyunlar için daha iyi bir seçenek olabilir
Kavisli seçenekler genelde VA panel oluyorlar düzler IPS veya VA oluyorlar Kavisli IPS bulmak birazcık zor
Hepsinin dışında OLED gibi bir güzellik var biraz daha çıkılırsa 27inç 2K 240Hz 0.03ms gibi veya daha yüksek hz değerleri gibi özellikleri var ama oledin ekran yanması gibi sorunları var oled panel nasıl kullanılır diye aratıp öğrenmen gerekir fiyatı da bütçeyi biraz aşıyor. Araştırıp alırım diyorsan onlara da göz atabilirsin.
üstümde çok fena oled aşkı varda ben hiç dikkat edemem kullanımına 😄 o yüzden korkuyorum biraz. kavis olmasa da olur ama görüntü mükemmel olsun istiyorum 15 17kya kadar zorlarım kendimi diye düşünüyorum ama viewsonic in 10kya monitör vermesi biraz dengemi bozdu

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
ahmet

çok para harcama yazık
Mesaj otomatik birleştirildi:

pardon sen 2 k istemişsin

viewsonic mantıklı olur

Paradaisu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Koray Çekim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

çok para harcama yazık

pardon sen 2 k istemişsin

viewsonic mantıklı olur
goruntu kalitesi cok iyi olacaksa para monitorun kopegi olsun 😄 o yuzden almadim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,619
Üyeler
172,524
Son üye
krai
Top Bottom