16gb vram var kartta performansı nasıl bılmem ama 16gb vram suan gayet yeterlı 2k ıcınsisteminiz 2k da çok iyi çalışmayacaktır haberiniz olsun
vram yeter de performansın dlss olmadan yetip yetmeyeceği konusnda şüphelerim var16gb vram var kartta performansı nasıl bılmem ama 16gb vram suan gayet yeterlı 2k ıcın
vıdeo testlerıne bakmasında fayda varvram yeter de performansın dlss olmadan yetip yetmeyeceği konusnda şüphelerim var
Hocam aynı sistemi inceliyordum ama 8k olduğundan haberim yoktu.Teşekkürler.
Hocam öyle büyük bir etkisi olmayacaksa alabilirim.Büyük bir etkisi olacak diyorsanız ise FHD ye geçebilirim.sisteminiz 2k da çok iyi çalışmayacaktır haberiniz olsun
kartın testlerine bakıp senin karar vermen lazım beklentini karşılıyorsa alabilirsinHocam aynı sistemi inceliyordum ama 8k olduğundan haberim yoktu.Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam öyle büyük bir etkisi olmayacaksa alabilirim.Büyük bir etkisi olacak diyorsanız ise FHD ye geçebilirim.
2k al bence. Hem video izlerken hem de ileride ekran kartını yükseltirken ayrı masraf olmaz.Hocam aynı sistemi inceliyordum ama 8k olduğundan haberim yoktu.Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam öyle büyük bir etkisi olmayacaksa alabilirim.Büyük bir etkisi olacak diyorsanız ise FHD ye geçebilirim.
Hocam bu monitörler arasından Dell'i tercih etmişsiniz ama Philips'in bazı özellikleri daha iyi görünüyor,peki neden Dell'i tercih ettiniz?.Bir de kaliteden kastettiğiniz nedir tam olarak?Doğru düzgün bir monitör olması için şunlara dikkat etmek lazım: 2560x1440, IPS, +144 Hz, tercihen 10 bit ( 8 + frc ), Gamebooster, Gameon, Gamepower, Rampage gibi dandik markalar olmasın, Samsung G5 gibi kronik ghosting sorunlu olmasın, yükseklik ayarı olsun.
Alabileceğin monitörlerin kaliteye göre sıralaması şu şekilde: Dell G2724D > MSI G274QPF E2 > Philips Evnia 27M2N5500/00 > Gigabyte M27Q
Aklına takılanları sorabilirsin.