Neler Yeni

Çözüldü✓ 2k 27inch monitör önerisi lazım

RadEvery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Selim Çalışır
Beyler 27 inc 2 k f/p monitör arıyorum önerilere açığım

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,793
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bütçe nedir?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Erdem
Beyler 27 inc 2 k f/p monitör arıyorum önerilere açığım
Bütçeni bilmiyorum ama bana tavsiye edilip almayı düşündüğüm monitörler bunlar;

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Hakan Arman
Şu an fiyat performans olarak 3 model var

Dell g2724D Güzel monitör hatta içlerinde panel kalitesi olarak en iyisi fiyatı da iyi fakat satıcı güven vermiyor betaplus , gaming gen tr ve laptop com tr hepsi aynı satıcı çok fazla iade ürünü kargolama gibi durumlar var. Güç adaptörü içinde diğer modellere göre biraz daha kalındır. Konsol uyumu daha iyi şansımı denemek isterim ölü piksel çıkarsa sorun değil tüketici hakem heyeti vs uğraşırım dersen tavsiye ederim.

Msi G274QPF E2 Eski bir modelin revizyona uğramış yeni ürünü E2 revizyon numarası eski modelleri sorunluydu Kağıt üzerinde güzel monitör fakat henüz çok fazla detaylı inceleme yok gene çok fazla ölü veya stuck pixel çıkma durumu var fakat satıcısı amazon olduğu için sorun olmaz.

Samsung G5 G50D fiyatı şu an amazonda uygun panel Msi ile aynı ince yapıda gene ölü piksel şikayetleri var fakat bu da amazond satıldıgı için iade konusunda sıkıntı olmaz. Samsung modelin tek dezavantajı Display port 1.2 ile gelmesi 180hz kullandığınızda sadece 8 bit kullanabilirsiniz. 8bit + 2 frc 10 bit kullanabilmek için 120hz e çekmeniz gerekli çünkü dp port bant genişiği düşük. Diğer modeller dp 1.4 8bit + frc 10 bit olarak kullanılabilir. Sıkıntı yaratacak bir durum değil

TLCWeeb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Berke
Top Bottom