Kankam istersen başlığı değiştir, 2k yazmışsın.Maximum bütçem 25k. Ekran kartı nvidia olsun yeterli. Bilgisayarım aşırı kasmaya başladı artık yeni bir sisteme geçmem gerek. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
2k oyunculuk demek istemiş sanırımKankam istersen başlığı değiştir, 2k yazmışsın.
2k monitörüm var kanka, 25k değil yani orda demek istediğimKankam istersen başlığı değiştir, 2k yazmışsın.
Maximum bütçem 25k. Ekran kartı nvidia olsun yeterli. Bilgisayarım aşırı kasmaya başladı artık yeni bir sisteme geçmem gerek. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
NURBURG-3070 / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NURBURG-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Kendim kullanıyorum 3070 2k suanlik bı problem yaşamıyorum3070 8gb olduğu için 2k ya yetmeyebilir deniyor ama, siz ne düşünüyorsunuz?
Attığın sistemi alıyorum kardeşim. (Nurgburg olanı)Kendim kullanıyorum 3070 2k suanlik bı problem yaşamıyorum
Hocam 3070 ti kullaniyorum artik 3070 ti bile 1080p de daha performansli calisiyor 2k ya göre.3070 8gb olduğu için 2k ya yetmeyebilir deniyor ama, siz ne düşünüyorsunuz?
Yapıştır hocam sürekli zam geliyorAttığın sistemi alıyorum kardeşim. (Nurgburg olanı)