Öneri 2K Gaming Monitör Önerisi

Hangi oled peki? Gigabyte MO27Q28G konunuza denk gelemedim. Güncel panel kullanan olması önemlidir diye düşünüyorum teknolojik bakımdan. Özellikle önerdiğiniz modeller var mıdır? Eğer sizin için zahmet olmayacaksa oled önerilerinizi ve eğer oled olmazsa diğer önerilerinizi benimle paylaşabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.

Hangi oled peki? Gigabyte MO27Q28G konunuza denk gelemedim. Güncel panel kullanan olması önemlidir diye düşünüyorum teknolojik bakımdan. Özellikle önerdiğiniz modeller var mıdır? Eğer sizin için zahmet olmayacaksa oled önerilerinizi ve eğer oled olmazsa diğer önerilerinizi benimle paylaşabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.
MO27Q28G veya AW2725D alabilirsin. MO27Q28G de stok bitti sanırım AW2725D al geç.

MO27Q28G veya AW2725D alabilirsin. MO27Q28G de stok bitti sanırım AW2725D al geç.
Hocam iyi olduğu için mi önerdiniz yoksa fiyatından dolayı mı? Sipariş vermek üzereyim yardımcı olursanız eğer.

Hem iyi hem fiyatı uygun.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. 10 12bine Philips, AOC, G65b bakarken oled almış olduk. İnşallah memnun kalırım ve size bunun için çok dua ederim :). Oled ben de almak istiyordum vesile olmuş oldunuz. Sizin bilginize güvenim son.

Şu an aktif olarak ASUS VG248QG 24" 165 Hz TN kullanıyorum. 7800x3d ve 9070XT'li bir sistem topladım. 2k'ya geçme düşüncem var. İlk sorum sizce geçmeli miyim?

Sadece oyun amaçlı. Çoğunlukla FPS ağırlıklı oynuyorum. Battlefield 6, CS2, PUBG, Rocket League, Forza Motorsport sürekli oynadığım oyunlar. Yeni topladığım için bütün hikayeli oyunlara da tek tek başlayacağım.

2K'ya geçmeli miyim? 2K'ya geçtiğimde düşük FPS almaktan korkmuyor değilim. Deneyimlemediğim için tecrübe etmiş arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.
Ayrıca bütçeyi aşıp OLED düşünmeli miyim? 10-12 daha fazla vermeye değer mi? Taksit imkanıyla düşünülebilir. Yine de kesinlikle OLED almalısın diyorsanız belirtebilirsiniz.
Forumda karşılaştığım önerilerden bazıları şunlar:

Samsung G65B, AOC Q27G4ZR, Asus VG27AQML1A, Philips Evnia 27M2N3501PA/00

G65b.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. 10 12bine Philips, AOC, G65b bakarken oled almış olduk. İnşallah memnun kalırım ve size bunun için çok dua ederim :). Oled ben de almak istiyordum vesile olmuş oldunuz. Sizin bilginize güvenim son.
Rica ederim, hayırlı olsun.

Aynı sistemi ben de kullanıyorum.
Tercihimi Philips ten yana kullandım. Özelliklerine göre fiyatı çok iyi çünkü. 240 Hz olarak kullanıyorum. Ekstra 20 Hz için O.C yapmıyorum.
240 Hz de 8 bit, 10 bit ise 200 Hz de veriyor. Şu an memnunum. 1 aydan biraz fazladır kullanıyorum
10 bit i 200hz de mi veriyor ciddi misin? Almayı düşünüyordum bu sebepten almam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,019
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri