İGGY 80+ Bronze Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 788 Dahası Reaksiyon skoru 124 İsim GUTS Bugün, 08:44 #1 mafia indirecektim ama 2k uygulaması kapatılmış diye duydum benim oyunlarım gittimi şimdi?
furkangorur 80+ Silver Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 2,887 Dahası Reaksiyon skoru 1,266 İsim Furkan Görür Steam https://steamcommunity.com/id/OblivionNEXT/ Bugün, 09:15 #2 ne zaman kapatıldı? geçen haftalarda mafia 3 definitive indirdigimde launcher açılmıştı. Kapansa bile direk oyunu açabilrisin nereden satın aldıysan
ne zaman kapatıldı? geçen haftalarda mafia 3 definitive indirdigimde launcher açılmıştı. Kapansa bile direk oyunu açabilrisin nereden satın aldıysan
İGGY 80+ Bronze Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 788 Dahası Reaksiyon skoru 124 İsim GUTS Bugün, 10:02 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 furkangorur yazmış: ne zaman kapatıldı? geçen haftalarda mafia 3 definitive indirdigimde launcher açılmıştı. Kapansa bile direk oyunu açabilrisin nereden satın aldıysan Devamı için tıklayın... 2k hesabımda vardı sadece bedava almıştım
furkangorur yazmış: ne zaman kapatıldı? geçen haftalarda mafia 3 definitive indirdigimde launcher açılmıştı. Kapansa bile direk oyunu açabilrisin nereden satın aldıysan Devamı için tıklayın... 2k hesabımda vardı sadece bedava almıştım