Ben onu bilmem gsync bilirimFreesync demek istediniz sanırım rx580 ya hani
Ben onu bilmem gsync bilirimFreesync demek istediniz sanırım rx580 ya hani
amd ekran kartı var gsync anlamsız.farketmez Gsync olsun yeter.
James Donkey monitör vardı 144hz donanım arşivinin incelediği almanı tavsiye ederimRyzen 5 1600AF
Asus strix rx 580 8gb
Bir bilgisayar dizdim ve bir monitör önerinizi bekliyorum. 24" olması önemli, ne küçük ne de çok büyük. 1080p 144hz veya 2k 120-144hz olabilir. 1ms gtg önemli. Genel maksadım güncel ve güzel oyunlar oynamak. Film izlemeden de olmaz. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe olarak 1500tl ve 2000tl bandında olsa çok mük olur. Tn ve ips olarak ta değerlendirmelere açığım.
ekran kartı 2kda oyun performansında çok yeterli olamaz bu 1.Ryzen 5 1600AF
Asus strix rx 580 8gb
Bir bilgisayar dizdim ve bir monitör önerinizi bekliyorum. 24" olması önemli, ne küçük ne de çok büyük. 1080p 144hz veya 2k 120-144hz olabilir. 1ms gtg önemli. Genel maksadım güncel ve güzel oyunlar oynamak. Film izlemeden de olmaz. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe olarak 1500tl ve 2000tl bandında olsa çok mük olur. Tn ve ips olarak ta değerlendirmelere açığım.
amd ekran kartlarının sunduğu özelliktir freesync bunun nvida karşılığındakide gsync dir sendeki kart rx580 olduğu için senin gsync ile bir alakan yok freesync destekli bir monitör alırsan rahatlıkla kullanırsın freesync i.Ben onu bilmem gsync bilirim
Dorğu dedinizGsync pahalı ve amd ekran kartı ile olmaz ki
Ne alakası var şimdi? Boş yapma 1440P alanlar enayi mi?oyun oynıcaksan 1080p
knk freesync amd ekran kartları için gsync nvidia ekran kartları içinBen onu bilmem gsync bilirim
saolunknk freesync amd ekran kartları için gsync nvidia ekran kartları için