Neler Yeni

2k msi monitör iyi mi?

Şak Emin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Şakir Emin

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Eray
hem gtg 0.5 hem ips tek pivot(asansör) göremedim iyi duruyor ama siz bu monitörü kullanan var mı yok mu internette stuck pixel dead pixel ghosting ve ışık sızması testi var mı yok mu araştırın bir de aynı yorumu tekrar tekrar yazmanıza gerek yok yukarıda konuyu yükselt var konunuz en yukarıya gelir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben beğendim monitörü tek eksisi pivot olmaması pivot çok işe yarıyor masanıza göre uyum sağlıyor monitör eğer öyle bir derdinizin olmadığını düşünüyorsanız gayet iyi gözüküyor monitör

satıcı hepsiburada olması iyi en azından

Şak Emin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Şakir Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hem gtg 0.5 hem ips tek pivot(asansör) göremedim iyi duruyor ama siz bu monitörü kullanan var mı yok mu internette stuck pixel dead pixel ghosting ve ışık sızması testi var mı yok mu araştırın bir de aynı yorumu tekrar tekrar yazmanıza gerek yok yukarıda konuyu yükselt var konunuz en yukarıya gelir hocam

ben beğendim monitörü tek eksisi pivot olmaması pivot çok işe yarıyor masanıza göre uyum sağlıyor monitör eğer öyle bir derdinizin olmadığını düşünüyorsanız gayet iyi gözüküyor monitör

satıcı hepsiburada olması iyi en azından
pivot olmaması sorun değil hocam birde aynı konuyu birdaha yazmadım ki her konudan bi tane forumum var anlamadım o kısmını

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Eray
pivot olmaması sorun değil hocam birde aynı konuyu birdaha yazmadım ki her konudan bi tane forumum var anlamadım o kısmını
o zaman benim buga girdi site bir anda 5 kere yazdınız durmadan yeni bildirim geldi :D

Burak5359

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Burak Demir
Geçenlerde pivot olanı da bu fiyatlardaydı ama fiyatı eski haline dönmüş tekrar. Gaming gecesini kovala

Şak Emin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Şakir Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman benim buga girdi site bir anda 5 kere yazdınız durmadan yeni bildirim geldi :D
he anladım hocam :D Teşekkürler

Geçenlerde pivot olanı da bu fiyatlardaydı ama fiyatı eski haline dönmüş tekrar. Gaming gecesini kovala
peki hangi siteyi takip etmek daha mantıklı

hocam gaming gecesi bi sitenin mi yoksa genel bir ad olarak mı söylediniz

Burak5359

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Burak Demir
he anladım hocam :D Teşekkürler

peki hangi siteyi takip etmek daha mantıklı