Neler Yeni

Öneri 2K sistem için 9900X mi yoksa 9700X mi?

112Tilt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan Ünal
Merhaba. Başlıkta olduğu gibi sizce hangisi daha mantıklı olur. Genelde hikaye bazlı oyunlar oynuyorum fakat arkadaşlarımla beraber Valorant CS2 de oynuyorum. Render vs gibi işlerle uğraşmıyorum fakat Solid AutoCAD gibi programları profesyonel olarak kullanmasamda bu tarz programlarda kullanıyorum. X3D işlemcilere yönel diyeceksiniz fakat gereksiz pahalı buluyorum FPS'im tavan olsun kafasında değilim uzun süre beni üzmeyecek her türlü işlemcilere de açığım.

Ek olarak 5070 Ti ve X870 anakarta sahibim.

112Tilt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6800 xt ve 7500f ile GOW Gibi oyunlarda takılma kasma olmadan 2K oynuyorum
Yeni bilgisayar topladığım için sadece işlemcim eksik onu da önümüzdeki aya kadar almayı düşünüyorum toplamışken en güncel bileşenlerden olsun istiyorum ondan dolayı bu iki işlemci ilgimi çekti.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Yeni bilgisayar topladığım için sadece işlemcim eksik onu da önümüzdeki aya kadar almayı düşünüyorum toplamışken en güncel bileşenlerden olsun istiyorum ondan dolayı bu iki işlemci ilgimi çekti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence çok fazla para harcamaya gerek yok istediğinizden fazlası bile oluyor 4K test te yapmışlar

Satriani

80+ Silver
9700X kafi gelir bence, ileride farklı nesiller geldiğinde ve artık yetersiz kaldığında değiştirilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,120
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom