2K ve 1080p arasında nasıl bir fark var?

4k 1080p ve 2k ların babası 4k da görüntü kalitesi bambaşka bir seviye oluyor

dediğim gibi uzun diye okumaya erindim kişisel algılamsayın o görüntü sebebide ekran ölçeğini fln ayarlamanız lazımdı neyse aldıysanız hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam cevaplarınız için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2k kullandıkdan sonra 1080p garip geliyor ben şuanda 2k Oled kullanıyorum o dahada başka geliyor ıps e bakamıyorum fark yok demek sacma geçen birisi ile tartışdım mesela adam oled ile ıps arasında fark olmadığını savunuyordu :ROFLMAO: siz yinede kendiniz deneyimleyin karar verin
Oled deneyimlemem şu an mümkün değil maalesef. 1080 ıps'den 2k ıps'e geçeceğim ben. Umarım onunda farkı çok iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k 1080p ve 2k ların babası 4k da görüntü kalitesi bambaşka bir seviye oluyor
4K'ya şimdilik çok uzağım hocam. En az 2 sene 2K'da takılırım.

@Baran2024. Hocam bariz bir fark var yani inkar edilemez bu. Mükemmel, şaheser diyebileceğim bir şey değilmiş ama biraz da hayranlıkla manzara seyrettirmiyor değil.

rtx 5070 e 2k yakışır bence 2K çözünürlüğün bence en büyük farkı çok daha netleşiyor görüntü 27 inc 4k yazılar aşırı küçülüyor 2k da böyle bir şey olmuyor 1080 deki gibi de büyük kalmıyor 27 inc 2K bence en ideal monitör tipi şuan ve fiyatları da bence uygundu yavaş yavaş artıyor yönelim var 2K ya artık.

rtx 5070 e 2k yakışır bence 2K çözünürlüğün bence en büyük farkı çok daha netleşiyor görüntü 27 inc 4k yazılar aşırı küçülüyor 2k da böyle bir şey olmuyor 1080 deki gibi de büyük kalmıyor 27 inc 2K bence en ideal monitör tipi şuan ve fiyatları da bence uygundu yavaş yavaş artıyor yönelim var 2K ya artık.
Yalan yok iyi ki geçmişim hocam. Oyun oynama isteği artıyor insanın.

@Baran2024. Hocam bariz bir fark var yani inkar edilemez bu. Mükemmel, şaheser diyebileceğim bir şey değilmiş ama biraz da hayranlıkla manzara seyrettirmiyor değil.
mükemmel şaheser diyebileceğin monitör oled ekranlar :) hayırlı olsun bende 2k geçmek istiyorum bi geçemedim kaldım 5070 le 1080p de 🥲

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,156
Üyeler
185,684
Son üye
skyflx
Geri