Teşekkür ederim hocam cevaplarınız için.dediğim gibi uzun diye okumaya erindim kişisel algılamsayın o görüntü sebebide ekran ölçeğini fln ayarlamanız lazımdı neyse aldıysanız hayırlı olsun
Oled deneyimlemem şu an mümkün değil maalesef. 1080 ıps'den 2k ıps'e geçeceğim ben. Umarım onunda farkı çok iyidir2k kullandıkdan sonra 1080p garip geliyor ben şuanda 2k Oled kullanıyorum o dahada başka geliyor ıps e bakamıyorum fark yok demek sacma geçen birisi ile tartışdım mesela adam oled ile ıps arasında fark olmadığını savunuyordusiz yinede kendiniz deneyimleyin karar verin
4K'ya şimdilik çok uzağım hocam. En az 2 sene 2K'da takılırım.4k 1080p ve 2k ların babası 4k da görüntü kalitesi bambaşka bir seviye oluyor
Denemesi sana kalmış.Obaa ilk defa böyle bir yorum geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yarın dönüş yapacağım hocam unutmazsam.Denemesi sana kalmış.![]()
Yalan yok iyi ki geçmişim hocam. Oyun oynama isteği artıyor insanın.rtx 5070 e 2k yakışır bence 2K çözünürlüğün bence en büyük farkı çok daha netleşiyor görüntü 27 inc 4k yazılar aşırı küçülüyor 2k da böyle bir şey olmuyor 1080 deki gibi de büyük kalmıyor 27 inc 2K bence en ideal monitör tipi şuan ve fiyatları da bence uygundu yavaş yavaş artıyor yönelim var 2K ya artık.
OLED geçsen ekrana bakarak uyursunYalan yok iyi ki geçmişim hocam. Oyun oynama isteği artıyor insanın.
Onun için daha erken. İlerleyen zamanda belki o da olur.OLED geçsen ekrana bakarak uyursun![]()
katılıyorum kartım yetmiyor ama 1080 artık video bile izleyemiyorum :/doğal olarak piksel artığı için daha gerçekçi daha güzel gözüküyor hatta 2k geçtikten sonra 1080p kullananlara 1080p çamur gibi geliyor alışınca.
Beğenmene sevindim.@Baran2024. Hocam bariz bir fark var yani inkar edilemez bu. Mükemmel, şaheser diyebileceğim bir şey değilmiş ama biraz da hayranlıkla manzara seyrettirmiyor değil.
mükemmel şaheser diyebileceğin monitör oled ekranlar@Baran2024. Hocam bariz bir fark var yani inkar edilemez bu. Mükemmel, şaheser diyebileceğim bir şey değilmiş ama biraz da hayranlıkla manzara seyrettirmiyor değil.