Anakart modelini ve ramları yazar mısın ?2x8 3200MHz Ram'mim bilgisayarımda 32 gb yapmak istiyorum ama 1 tane 16gb mi alsam yoksa 2x8 ram mi alsam bilemedim bide ramlar arasında mhz fark eder mi? çünkü 16da 5000 falan
gelecek derken gündelik kullanıcının 64 gb ile ne kadar işi olur2x16 alın gelecekte 64 GB ram yükseltmek kolay olur.
64 GB ram gerekli olmaz 3-4 sene fakat 32 GB ram gerekli. Tarayıcı ve Windows bile 8-10 GB ram kullanıyor.gelecek derken gündelik kullanıcının 64 gb ile ne kadar işi olur
64gb rame ihtiyasç duyulacak bir dönemde sizce elindeki işlemci ekran kartı ne kadar yeterli olur
64 gb ram yükseltmesi yapacağı zaman işlemci ve ekran kartımı da yükseltirim dese sizce yeni nesil bir sisteme yönelmeye karşılık ne kadar iyi bir fikir olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben sizin yerinize olsam eğer ki bütçem de el veriyorsa
2x16 ram alırım elimdeki ramleri satarım
bir de şöyle bir durum var
sistem özelliklerinizi bilmiyoruz
gerçekten 32 gb ram e ihtiyaç duyuyor musunuz
sistem özellikleriniz ile birlikte düşündüğümüzde 32 gb ram gerekli mi yoksa çok ta bir faydası olmayacak mı
herhangi bir bileşen tavsiyesi istendiğinde
işlemci anakart ekran kartı ram 4 lüsü hakkında bilgi vermek
soruyu soran için daha faydalı olur
gelecek derken gündelik kullanıcının 64 gb ile ne kadar işi olur
64gb rame ihtiyasç duyulacak bir dönemde sizce elindeki işlemci ekran kartı ne kadar yeterli olur
64 gb ram yükseltmesi yapacağı zaman işlemci ve ekran kartımı da yükseltirim dese sizce yeni nesil bir sisteme yönelmeye karşılık ne kadar iyi bir fikir olur
ben sizin yerinize olsam eğer ki bütçem de el veriyorsa
2x16 ram alırım elimdeki ramleri satarım
bir de şöyle bir durum var
sistem özelliklerinizi bilmiyoruz
gerçekten 32 gb ram e ihtiyaç duyuyor musunuz
sistem özellikleriniz ile birlikte düşündüğümüzde 32 gb ram gerekli mi yoksa çok ta bir faydası olmayacak mı
herhangi bir bileşen tavsiyesi istendiğinde
işlemci anakart ekran kartı ram 4 lüsü hakkında bilgi vermek
soruyu soran için daha faydalı olur
32 nin gerekli olduğu yerler var ama olmazsa olmaz64 GB ram gerekli olmaz 3-4 sene fakat 32 GB ram gerekli. Tarayıcı ve Windows bile 8-10 GB ram kullanıyor.
bu sistem şu an elinizde mevcut mu yoksa alırken yükseltme veya ekleme mi yapacaksınızASUS PRIME H610M-K D4 Intel H610 LGA1700 DDR4 3200 DP HDMI M2 USB3.2 mATX Anakart galiba 2 ram girişli hay
Alıntıyı görüntüle
işte bu yüzden sistem bileşenleri hakkında bilgi verin dedimASUS PRIME H610M-K D4 Intel H610 LGA1700 DDR4 3200 DP HDMI M2 USB3.2 mATX Anakart galiba 2 ram girişli hay
Alıntıyı görüntüle