Neler Yeni

2x8GB RAM ne kadar idare eder

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf
Selamlar gene rahatsız ediyorum aynı soru ile ama tam tatmin edici cevabı alamadım.Ben bu pcyi almalımıyım,2x8GB RAM yapmayı düşünüyorum bir kaç ay sonra ekran kartını rx470 veya rx570 ile değiştireceğim.Ekran kartını değiştirmeden önce ne kadar idare eder,mesela csgo medium ayarlar+discord açık drop olur mu tahmini,ben hiç anlmiyorum sistemlerden,yardım ederseniz mutlu olurum
Sistem:https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3apu/
Bütçem 2K çok mühim ise 100-200 TL çıkarım,sistemlerden anlamadığım için 2.el bulamıyorum yardım ederseniz iyi olur ama parçaları 2.el alıp toplamak istemiyorum

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Yiğit
Selamlar gene rahatsız ediyorum aynı soru ile ama tam tatmin edici cevabı alamadım.Ben bu pcyi almalımıyım,2x8GB RAM yapmayı düşünüyorum bir kaç ay sonra ekran kartını rx470 veya rx570 ile değiştireceğim.Ekran kartını değiştirmeden önce ne kadar idare eder,mesela csgo medium ayarlar+discord açık drop olur mu tahmini,ben hiç anlmiyorum sistemlerden,yardım ederseniz mutlu olurum
Bütçem 2K çok mühim ise 100-200 TL çıkarım,sistemlerden anlamadığım için 2.el bulamıyorum yardım ederseniz iyi olur ama parçaları 2.el alıp toplamak istemiyorum
16 gb ram idare eder demişsiniz ama 16 gb ram ile yapamayacağın is yok 32 ile ayni performansı veriyor oyunlarda full yazilim render edit yspiyorsan bile 16 gb idare eder 32 ve fazlasi abarti bence fantezi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
16 gb ram idare eder demişsiniz ama 16 gb ram ile yapamayacağın is yok 32 ile ayni performansı veriyor oyunlarda full yazilim render edit yspiyorsan bile 16 gb idare eder 32 ve fazlasi abarti bence fantezi
Sizce alınır mı bu PC oyun oynamak istiyorum.Edit yapıyorum ama sıkıntı olmaz 2GB RAM olan PC ile 15dk da render alıyorum (Kullandigim program Camtasia Studio) sıkıntı olmaz render,edit felan ama oyun korkutuyor beni

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf
Hemen hemen aynı sistemi kullanıyorum merak ettiklerini sorabilirsin.
Oyunlarda hangi ayarlarda kaç FPS alıyorsun veya arkada extra bir uygulama açıkken kasma,donma veya takılma gibi sorunlar oluyor mu.Sence Gamer olmak için alınır mı ?

firatbey

80+ Silver
Oyunlarda hangi ayarlarda kaç FPS alıyorsun veya arkada extra bir uygulama açıkken kasma,donma veya takılma gibi sorunlar oluyor mu.Sence Gamer olmak için alınır mı ?

CSGO 100-200 arası (low) Pubg Lite 100 (Medium) Valorant 100-150 (low-medium) hayır arkada hem discord hem chrome açtığım zamanlar oluyor hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İleride ekran kartı ekleyeceksen alınır ''gamer'' olmak için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf
CSGO 100-200 arası (low) PUBG Lite 100 (Medium) Valorant 100-150 (low-medium) hayır arkada hem discord hem chrome açtığım zamanlar oluyor hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İleride ekran kartı ekleyeceksen alınır ''gamer'' olmak için.
Teşekkür ederim low olması sıkıntı ama fiyatına göre çok iyi teşekkürler yardımın icin

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
bence +80 tl verip 3200g'yi seç

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
16GB şuan yeterli fakat çok uzun süresi varmı bilemem, oyunların optimizasyonu arttırılmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,077
Üyeler
161,195
Son üye
turab44
Top Bottom