ZEDE 80+ Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 16 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Mustafa Zedelenmez Instagram mustafazedelenmez 11 Temmuz 2024 #1 Bütçe 3000 Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar dilerim. Belirlediğim bütçeyi biraz aşabileceğimi göz önünde bulundurarak önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar dilerim. Belirlediğim bütçeyi biraz aşabileceğimi göz önünde bulundurarak önerilerinizi bekliyorum.
Kanicry 80+ Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 284 Dahası Reaksiyon skoru 87 İsim Eren 11 Temmuz 2024 #2 efenim steelseriesin tkl klavyeleri çiçek gibidir
Z Zelrael 80+ Bronze Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 776 Dahası Reaksiyon skoru 363 İsim Enes Var 12 Temmuz 2024 #3 ZEDE yazmış: Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar dilerim. Belirlediğim bütçeyi biraz aşabileceğimi göz önünde bulundurarak önerilerinizi bekliyorum. Devamı için tıklayın... Aliexpressten indirime girdiğinde galaxy80 + ciy asura/mmd princess/bsun hornet + ucuz bi keycap seti olabilir (bütçeni bi tık aşar büyük ihtimalle)
ZEDE yazmış: Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar dilerim. Belirlediğim bütçeyi biraz aşabileceğimi göz önünde bulundurarak önerilerinizi bekliyorum. Devamı için tıklayın... Aliexpressten indirime girdiğinde galaxy80 + ciy asura/mmd princess/bsun hornet + ucuz bi keycap seti olabilir (bütçeni bi tık aşar büyük ihtimalle)