Neler Yeni

3-5 Ay mining yapılan ekran kartı alınır mı?

Starlex

80+ Silver
Kaliteli bir bilgisayarcı var genelde ürün falan satıyor işte 2060 super var güvenlik etiketi olan ekran kartı varmış ama miningsiz diyip yalan söyleyemem diyor temiz yorulmamış kartlar var diyor 3-5 ay miningli oluyor diyor istersen gel uğra test edelim kartları istediğini al (1 den fazla kartlar)
Uğradığınız etrafın tozuna bakın eğer tozluysa o kartta toz toplamış demektir (tabii mining i oralarda yapmışsa) o zaman alınmaz fullmart testinden 70 den düşük sonuç da verirse kaçırmayın derim

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kaliteli bir bilgisayarcı var genelde ürün falan satıyor işte 2060 super var güvenlik etiketi olan ekran kartı varmış ama miningsiz diyip yalan söyleyemem diyor temiz yorulmamış kartlar var diyor 3-5 ay miningli oluyor diyor istersen gel uğra test edelim kartları istediğini al (1 den fazla kartlar)
3-5 ay denen kartların daha öyle çıktığını görmedim çok daha uzun süre yaparlar genelde. Yine de test edip sıcaklıkları falan iyiyse alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bu arada işlemci i3 10100f @Che_ darboğaz olmaz dedi
Gayet de olur 10100F zayıf işlemci.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
3-5 ay denen kartların daha öyle çıktığını görmedim çok daha uzun süre yaparlar genelde. Yine de test edip sıcaklıkları falan iyiyse alınır.

Gayet de olur 10100F zayıf işlemci.
Hocam 10100F 3100 ayarında bir işlemci hemen hemen. 3100 2060'a kadar besleyebiliyor(bildiğim kadarıyla) 2060S ile çok fazla darboğaz yapacağını sanmam şahsen.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
10400F kullandım, 10100F in de gücünü az çok biliyorum. RTX 2060 bile ucu ucuna kurtarıyor hatta darboğaz olduğu oyunlar var. O işlemcinin ideali 1660 Süper civarı kartlar.
İ3 10100f o kadar kötü bir işlemci değil ya çoğu oyunda iyi hatta ben rtx 2060 la kulananlar görüyordum

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
@Yusufx hocam darboğaz yaparsa bir süre öyle kullanıp bir üst işlemciye geçersiniz en kötü. Sadece o süre boyunca FPS düşük olur normale göre

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
@Yusufx hocam darboğaz yaparsa bir süre öyle kullanıp bir üst işlemciye geçersiniz en kötü. Sadece o süre boyunca FPS düşük olur normale göre
Olabilir biraz masraflı olur o zamana göre ama olabilir aslında direk anakartıda değiştirmek istiyorumda para işte :D

@Yusufx Sadece o süre boyunca FPS düşük olur normale göre
Ya çok abartılı oyunlar oynuyacağımı düşünmüyorum zaten oyun alıcak para yok fivemde akıcı olsun gta5 de falan işte çoğu oyunda akıcılık istiyorum sadece başkada bir şey istemiyorum gt 1030 neler çektirdi bana ya

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Nedense herkes 3 5 ay yapmış uzun süre mining yapan hiç yok
Ya bu mining bi anda bitti ya bence o sıra başlıyanlardan dolayı tabi hepside oyle değildir illaha vardır içinde yalan

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Uğradığınız etrafın tozuna bakın eğer tozluysa o kartta toz toplamış demektir (tabii mining i oralarda yapmışsa) o zaman alınmaz fullmart testinden 70 den düşük sonuç da verirse kaçırmayın derim
Bizim arkadaş power supply almıştı aşırı iyi ortam diyordu baya memnun kaldım dedi ve satıcı bile çok nazik yani soruyorum falan.

Fatura tarihi o zamanlara denk geliyorsa doğrudur
Fatura yoktur büyük ihtimale bu adam genelde alım satım yapıyor.

Starlex

80+ Silver
Bizim arkadaş power supply almıştı aşırı iyi ortam diyordu baya memnun kaldım dedi ve satıcı bile çok nazik yani soruyorum falan.

Fatura yoktur büyük ihtimale bu adam genelde alım satım yapıyor.
Furmark testini yapın öyle alın benim tavsiyem

Top Bottom