Neler Yeni

3 Günlük Kramponun Dişi Kırıldı

Efeclb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Efe
Arkadaşlar sporthink adlı internet sitesinden nike superfly 8 club fg adlı kramponu aldım elime ulaşalı 3 gün oldu iyi güzel giyiyordum bugün antrenmandan sonra kramponun altına bakınca 1 dişi çıkmıştı bu kadar dayanıksız olacağını bilsem almazdım sizce iade etsem alırlar mı daha 3 günlük krampon çünkü halı sahadan başka yerde giyilmedi fotoğrafını alta koyuyorum

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 808

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kürşat
Arkadaşlar sporthink adlı internet sitesinden nike superfly 8 club fg adlı kramponu aldım elime ulaşalı 3 gün oldu iyi güzel giyiyordum bugün antrenmandan sonra kramponun altına bakınca 1 dişi çıkmıştı bu kadar dayanıksız olacağını bilsem almazdım sizce iade etsem alırlar mı daha 3 günlük krampon çünkü halı sahadan başka yerde giyilmedi fotoğrafını alta koyuyorum
Nasıl bir sahada oynadın ? Club lar zaten giriş seviyesi olduğu için kalitesi kötü oluyor ama bu kadar erken diş kırması garip, bence oynadığın sahada bir sorun olabilir

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kullanıcı hatası der ve geri gönderirler.

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
futbol oynayan kaldımı ya baskete felan yönelin futbol nedir en ilkel spor

Efeclb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl bir sahada oynadın ? Club lar zaten giriş seviyesi olduğu için kalitesi kötü oluyor ama bu kadar erken diş kırması garip, bence oynadığın sahada bir sorun olabilir
Gaziantep üniversitesinin halı sahasında oynadım zemini gayet iyi fakat kırıldı anlamadım

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kürşat
Gaziantep üniversitesinin halı sahasında oynadım zemini gayet iyi fakat kırıldı anlamadım
Muhtemelen sert biryere hızlıca bastıysan kırılmış olabilr, nike krampon alırken en kötü academy almaya çalış, club'lar çok adi oluyor.Geri iade de almazlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca kaliteli bir gerçek çim olmadığı sürece fg krampon alma, en kötü mg veya ag almaya çalış

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Efeclb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen sert biryere hızlıca bastıysan kırılmış olabilr, nike krampon alırken en kötü academy almaya çalış, club'lar çok adi oluyor.Geri iade de almazlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca kaliteli bir gerçek çim olmadığı sürece fg krampon alma, en kötü mg veya ag almaya çalış
İade kabul etmezlerse mecbur bir tane krampon alacağım adidas predator almayı düşünüyorum linkini koyucam ona bir bakar mısın https://www.morhipo.com/289211-adidas-predator-20-3-fg-erkek-bey/28616458/detay galiba 20.3 amatör oluyormuş sence bu sağlam mıdır çünkü çoğu arkadaşım predator kullanıyor ve hiç bir sorun yaşamadılar

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kürşat
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Halı sahada krampon oluyor mu? Halı saha ayakkabısı daha uygun olmaz mı?

Top Bottom