320i heryerde goruyorumO da aklımızda hocam fakat biraz hantal kalır diye düşündüm.
320i
C200 4Matic
520i
E200d
şeklinde sıraladım şimdilik
A4 45 TFSI, 40 TDI da olabilir, Volvo S60 olabilir.O da aklımızda hocam fakat biraz hantal kalır diye düşündüm.
320i
C200 4Matic
520i
E200d
şeklinde sıraladım şimdilik
Aile aracı mı yoksa genç işi mi olacak?Sedan bir araç bakıyoruz 3milyon bandında şimdilik aklımızda bunlar var. Aslında E200d ve C200 4Matıc bütçeyi bir tık aşıyor 3'ün altında alternatif araçlar da önerebilirsiniz.
And Mehmet Çetin otopark.com'un 2 kurucusundan birisidir. (bence) otoparkın en güzel yıllarıydı. Şu an kötü demiyorum ama bi panpalar videosu için heyecanlanırdım.Ben olsam Mercedes'leri direkt elerdim. Buradaki araçların hiçbirine binmedim, dolayısıyla tecrübeye dayalı bir bilgim yok. Ancak arabalara ilgim var ve sürekli araştırıyorum. Şimdiye kadar edindiğim bilgilere göre başta da söylediğim gibi Mercedes'leri kesinlikle elerim. G20 veya G30 gerçekten iyi bir tercih. Özellikle de sadece yazılımla 170 beygir/250 nm torktan 280 beygir/350 nm torka ulaşabildiği için çok tercih ediliyor. Ek olarak linkteki 33.35-36.05 arasını izlemeni tavsiye ederim. Kendisi araçlar hakkında oldukça fazla deneyime ve bilgiye sahip. Biyografisi de ekstra güven verir nitelikte.
Alıntıyı görüntüle
E class apayrı segmentSedan bir araç bakıyoruz 3milyon bandında şimdilik aklımızda bunlar var. Aslında E200d ve C200 4Matıc bütçeyi bir tık aşıyor 3'ün altında alternatif araçlar da önerebilirsiniz.
Evet ben de onu geçenlerde fark ettim. Eski videolara baktım keşke devam etselermiş.And Mehmet Çetin otopark.com'un 2 kurucusundan birisidir. (bence) otoparkın en güzel yıllarıydı. Şu an kötü demiyorum ama bi panpalar videosu için heyecanlanırdım.
bana önceden "bende bitişik yazılır" diyordun, özneye göre mi değiştiEvet ben de onu geçenlerde fark ettim. Eski videolara baktım keşke devam etselermiş.![]()