Neler Yeni

3 Minidump var, okuyabilcek var mı? itopyaya göndercem sıkıntılara göre.

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
...
Memtest ile bellekleri test et
Afterburner yazılımını kaldır
EasyAntiCheat yazılımını kaldır
Sys dosyalarını onar https://www.technopat.net/sosyal/konu/rehber-eksik-ve-bozuk-sys-dosyalarini-onarmak.1087558/
Windows update varsa yap
Driverlerini güncelle
Malwarebytes yazılımını kaldır
Kaspersky yazılımını kaldır
ScpVBus.sys diye bir şey var fakat internette falan hangi uygulamaya ait olduğunu bulamadım @Yusuf Koca @Trieetz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mutlaka memtest yap belleklerde sorun olması muhtemel
win update yaptım afterburnu kaldırdım driverı güncelleyemiyom malum ekran kartının driverı easyanticheat neyin anticheati bilmiyom kasperskyi da silemem şuan daha geçen ddos yiyodum kaspersky durdurdu

Tek bellek kitimi var yoksa birden fazla mı bellek kiti kullanıyorsun?
single kit 8gb x2

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
win update yaptım afterburnu kaldırdım driverı güncelleyemiyom malum ekran kartının driverı easyanticheat neyin anticheati bilmiyom kasperskyi da silemem şuan daha geçen ddos yiyodum kaspersky durdurdu
Ozaman malwarebytesi sil ama kaspersky da hata vermiş haberin olsun Sil sonra geri yüklersin Bu arada kaspersky a çok bel bağlama derim hiçbir anti-virüs yazılımı %100 korumaz

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
...
Memtest ile bellekleri test et
Afterburner yazılımını kaldır
EasyAntiCheat yazılımını kaldır
Sys dosyalarını onar https://www.technopat.net/sosyal/konu/rehber-eksik-ve-bozuk-sys-dosyalarini-onarmak.1087558/
Windows update varsa yap
Driverlerini güncelle
Malwarebytes yazılımını kaldır
Kaspersky yazılımını kaldır
ScpVBus.sys diye bir şey var fakat internette falan hangi uygulamaya ait olduğunu bulamadım @Yusuf Koca @Trieetz

Mutlaka memtest yap belleklerde sorun olması muhtemel
scpvbus ps3 kolunu pc ye bağlamama yarıyo

softwaredevelopers

80+ Bronze

single kit 8gb x2
Sorun ya kullandığın bir yazılımdan ya da bellek kitlerinin birinde sorun olduğundan kaynaklı. Eğer ev interneti kullanıyorsan ve standart IP kullanıyorsan ek IP hizmeti almıyorsan evde bir bulut bilişim ağı kurmadıysan bu imkansız

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
...
Ozaman malwarebytesi sil ama kaspersky da hata vermiş haberin olsun Sil sonra geri yüklersin Bu arada kaspersky a çok bel bağlama derim hiçbir anti-virüs yazılımı %100 korumaz
malware ı sileli 2 gün oldu daha yemedim mavi ekran da şu ramleri bi test ediyim ama ekran kartının yeni driverlarıyla fps düşmesi cs de normal değil gibi bi ekran kartında sıkıntı var mıdır acaba

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
10 yaşında demekle olmuyo valla manyağın teki
Kanka bir şeyler bildiğini sanıyor sadece sorsan her gün site kuruyor yazılım yapıyor c# üzerinden basit denklem yazamıyor.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
malware ı sileli 2 gün oldu daha yemedim mavi ekran da şu ramleri bi test ediyim ama ekran kartının yeni driverlarıyla fps düşmesi cs de normal değil gibi bi ekran kartında sıkıntı var mıdır acaba
Sanmam ama sen genede driverlerini gğncelle ne kadar fps düşüklüğü olursa olsun Tabii sen bilirsin sana kalmış

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
...
Sorun ya kullandığın bir yazılımdan ya da bellek kitlerinin birinde sorun olduğundan kaynaklı. Eğer ev interneti kullanıyorsan ve standart IP kullanıyorsan ek IP hizmeti almıyorsan evde bir bulut bilişim ağı kurmadıysan bu imkansız
valla niye bilmiyorum ddudan ekran kartının driverını sildim yeniden başladı pc, açıldığı gibi sağ altta kasperskydan ağ saldırısı engellendi yazısı geldi

Sanmam ama sen genede driverlerini gğncelle ne kadar fps düşüklüğü olursa olsun Tabii sen bilirsin sana kalmış
abi bi memtest yapim hiç bişey çıkmazsa da bi itopyaya göndersem mi? ben 1 tane da sistem 3 ünde benim gibi sıkıntı çıkan görmedim.

softwaredevelopers

80+ Bronze
valla niye bilmiyorum ddudan ekran kartının driverını sildim yeniden başladı PC, açıldığı gibi sağ altta kasperskydan ağ saldırısı engellendi yazısı geldi
O ddos saldırısı değil, senin bilgisayarındaki bir yazılım büyük ihtimalle ekran kartı nvidia ise nvidia driver'ı amd ise amd driver'ı sorunu anlamak için dışarıya büyük boyutlu veri gönderdi udp portundan. Bunu da antivirüs yazılımın doğal olarak saldırı sandı. Yani saldırı söz konusu değil

Top Bottom