3 pingüç soketli ekran kartına 2 soketine güç versek ?

tridyboos

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
arkadaşlar şuanki güçcel sistemim açıklamamda yazıyor 600w aerocool vx plus güç kaynağım var sertifikası fln yok hatırladığım kadarıyla 12v çıkışından ise 530w çıkış fln veriyordu şimdi ben tabikide ilerde ddr5 e geçicem ondan öncede psu yeniliycem fakat 3090 almayı düşünüyorum vram fazla olduğu için bana 4070 fln al diye yazmayın galeye almiycam çünkü vram gerektiren işler yapıcam hemde oyun oynadığım zaman 2-4k oyun oynişycağım için vram darboğazı yemek istemiyorum fakat idareklikte olsa 3090 aldıımda bu psu yu kullana bilirmiyim çünkü 3090 da 3 adet 8 pin varken benim psu da 6+2 soketten 2 adet var ekran kartının gücünü %50-%60 açeksem undervolt yapsam yani gücünü kısıtlasam çalıştıra bilirmiyim

Çalışır ama riskli olur kartı yakma ihtimalin doğar fakat ben olsam yaprdım.

Çalışır ama riskli olur kartı yakma ihtimalin doğar fakat ben olsam yaprdım.
yapardım derken :d asdıpuhasdıuasd hocam yanarmı yanmazmı bilmiyorum ama çekiceği güçü kısarsam 2 pin den verebileceğini düşünüyorum gücü deneyen yada bilen yokmu ya

yapardım derken :d asdıpuhasdıuasd hocam yanarmı yanmazmı bilmiyorum ama çekiceği güçü kısarsam 2 pin den verebileceğini düşünüyorum gücü deneyen yada bilen yokmu ya
kardo senin psu modeli dengesiz oluyor dükkanda da sıkıntı yaşadım patladı elimizde ondan diyorum. Ama psu yu temiz kullandıysan yapabilirsin besler yani. (yatırım tavsiyesi değildir)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,974
Üyeler
184,549
Son üye
werveti
Geri